be
door bertd Sep 13, 2005 om 18:32
Computers & telefonie

ADMINISTRATIE TISCALI EEN PUINHOOP

Heb me tot 2 keer toe geprobeerd aan te melden voor tiscali adsl. Telkens werd mijn aanvraag afgewezen door een administratieve fout. Zijn er meer mensen met zulke ervaringen?


Bert.

444 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jo
door joostwl - Sep 13, 2005 om 21:46
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Sinds een tijdje heb ik tiscali ADSL, het enige wat ik weet is dat ik altijd snel iemand aan de helpdesk telefoon krijg, wanneer u schriftelijk (schriftelijk af melden werkt altijd het zekerst) geprobeert heeft af te melden kunt u dit ongetwijfelt makkelijk telefonisch bespreken met deze mensen. Ik blijf graag objectief dus ik ben benieuwd wat ze hier op te zeggen hebben.

bj
door bjck - Sep 18, 2005 om 00:47
82 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ligt er aan wat je "een administratieve fout" noemt. Zijn ze je aanvraag kwijt? Of wordt deze afgewezen om een reden. Misschien ligt de fout helemaal niet bij Tiscali maar vraag je bijvoorbeeld DSL aan (zonder overstap) en zit er al DSL op je telefoonlijn.


Dat zou ook kunnen natuurlijk ;)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

vandaorchidee
vandaorchidee - May 8, 2024 om 07:50
Winkels & webshops

FOUTEN OP DE KASSA BON BIJ DE VOMAR

Waarom komt het geregeld voor bij de Vomar dat de prijzen niet kloppen op de kassa bon .
Vaakt zijn de aanbiedingen niet verwerkt.

Afgelopen zondag drie klanten bij de kassa waar het weer niet klopte .

Waarom doet de Vomar hier niets mee ? Lees meer

te
teesee64 - May 8, 2024 om 00:38
Computers & telefonie

Tarieven domeinnaam

Ik wil een domeinnaam registreren bij Transip.nl. Nu zie ik daar bij de tarieven die ze rekenen alleen het actie tarief staan. 0,49 euro cent voor het eerste jaar voor een .nl domeinnaam. Maar wat het verlengen na een jaar gaat kosten, vermelden ze er niet bij. Na lang zoeken kom ik uit op een link waar volgens hun de tarieven zouden moeten staan, maar ook daar staat niet wat het kost.

... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer