herman58
door herman58 Aug 29, 2006 om 23:14
Computers & telefonie

Adresboek aanvullen

Ik gebruik Outlook expres als mijn Email account. Nu heb ik op een cd heel veel Email adressen staan die ik graag in mijn outlook adresboek wil importeren. Maar ik krijg het voor geen mogelijkheid voor elkaar. Mijn vraag is nu, hoe doe ik dat?


 

850 12 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Aug 29, 2006 om 23:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ga naar importeren en exporteren! Ga daarna gegevens uit een ander programmaof bestand importeren. Volgende ...

ve
door verwijderd - Aug 29, 2006 om 23:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Herman,


Outlook Express is wat beperkt in z'n importeermogelijkheden. Een windows adresboek (.wab) is wel mogelijk. Evenals een adresboek van Eudora of Netscape. In het uiterste geval zou je het nog kunnen importeren vanuit een kommagescheiden tekstbestand. In welk formaat staat het op de CD?


m.vr.gr. Freya

ve
door verwijderd - Aug 29, 2006 om 23:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Oeiii goeie vraag, hij ligt bij een kennis van me. ik geloof dat het een tekstbestand is, maar weet het niet zeker. Maar als dat zo is, moet ik daar dan allemaal komma's tussen zetten dan?

ve
door verwijderd - Aug 29, 2006 om 23:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Helaas, dat importeren en exporteren funktie is er wel, maar dat andere niet wat u zegt. Alleen een ander adresboek of visitekaart en zo, maar niet uit ander bestand. Deze funktie had ik al geprobeert, maar helaas.

ve
door verwijderd - Aug 30, 2006 om 10:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als het een tekstbestand is zul je het bestand moeten aanpassen zodat het geïmporteerd kan worden. Staan er alleen e-mailadressen in? Of ook nog telefoonnummers en adresgegevens? Als het alleen e-mailadressen zijn is het eenvoudig. Bestand inlezen in b.v. het kladblok van windows en alle e-mailadressen onder elkaar zetten. Bij meerdere soorten gegevens zul je die door komma's moeten scheiden. Freya

ve
door verwijderd - Aug 30, 2006 om 12:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Inlezen in kladblok, en dan opslaan als word document....?

ve
door verwijderd - Aug 30, 2006 om 14:47
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kunt in kladblok alleen als tekstbestand (*.txt) opslaan. Alléén de teksten (ascii-codes) worden opgeslagen zonder verdere opmaak. Freya

ve
door verwijderd - Aug 30, 2006 om 16:53
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hartstikke bedankt, ik ga er mee aan de slag. Ik weet nu genoeg om er mee verder te kunnen. Nogmaals dank. :-)


 

ve
door verwijderd - Aug 31, 2006 om 20:24
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Herman,


Probeer dit eens...


Ga naar je adresboek in Outlook... Klik op bestand.... klik op importeren... klik op Adresboek (wab), dan kun je je cd opzoeken, en zo proberen te importeren.


Succes


intersec 

ve
door verwijderd - Aug 31, 2006 om 21:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is allemaal gelukt, zij het dan dat het allemaal 1 voor 1 moest. Het duurde wel lang, maar het is gelukt. Nogmaals allemaal hartelijk dank voor de antwoorden. Ik heb dankzij jullie ondanks ik al veel wist er weer wat bijgeleerd.:-)


Groetjes, Herman.

ve
door verwijderd - Sep 1, 2006 om 20:27
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Herman ik doe dit wel vaker dan moet je de adressen op je cd selecteren en dan op je rechter muisknop klikken dan op kopieren klikken - dan ga je naar outlook express klik op adressen dan zie je het scherm adressen hoofdidentiteid dan klik je op de rechter muisknop en dan op plakken. als het goed is dan moet het lukken. dus gewoon met kopieren en plakken.

ve
door verwijderd - Sep 1, 2006 om 21:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dat is een hele goeie. Kopieren en plakken doe ik zo vaak, dat ik hier niet aan gedacht heb. Dankje wel voor deze goeie tip. :-)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer

El
Eline72 - Sep 27, 2024 om 10:37
Winkels & webshops

Webshop Salura

Hallo ik heb 6 september een spiegel besteld bij website Salura maar heb deze nooit ontvangen.  de site is nu ook niet meer bereikbaar. Ik had een track and tracé ontvangen en daar stond in dat de spiegel verzonden was vanuit China en in Nederland was aangekomen maar even later deed de track and trace het niet meer. Dit bedrijf zou in Amsterdam zitten en had alleen een website heb verschillende ... Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer