he
door henkke Oct 14, 2007 om 09:57
Computers & telefonie

Adsl

Is alice goed of betrouwbaar?


Wie heeft ervaring?

538 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Oct 14, 2007 om 10:31
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Misschien heb je wat aan de info bij deze eerdere vraag;


Link - - >   Eerdere vraag


Groetjes,

tiberivs
door tiberivs - Oct 14, 2007 om 11:51
36 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ga is naar deze link toe

http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1239092/0


th
door themaster72 - Feb 20, 2008 om 09:14
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste mensen,


Wat een vreselijke blunder, ZIjn weggegaan bij UPC en geprobeerd over te stappen op Alice. Vanaf het begin een groot drama. Eerst twee weken laten aangsloten worden. Toen zouden we aangesloten worden en niets deed het. Nee alleen internet werkt met hun kabel. Lastig als je computer boven staat en de aansluiting beneden. En telefonie werkt niet met twee verschillende goed werkende DECT telefoon. ALs je dan de klanten "service"belt dan willen ze dat ik op het internet gaat surfen om een oplossing te zoeken. Dat is toch van de gekke. Terwijl er heel duidelijk staat op hun website dat iedere telefoon het doet behalve ISDN telefoon.


WHO THE ... IS ALICE

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ve
veitika - May 8, 2024 om 15:16
Huishouden & energie

Ik moest van de onderhoudsmonteur Eneco een digitaal form tekenen waarvan ik gee

Ik moest van de onderhoudsmonteur Eneco een digitaal form tekenen waarop zijn bevindingen werden geplaatst en waarvan ik geen kopie ontvang. Heb ik recht op een kopie zodat ik kan zien waarvoor ik heb moeten tekenen. Volgens de monteur was het slechts een handtekening van bevestiging dat hij langs was geweest maar ik kon een gedeelte van het form. zien waarop een aantal punten door hem waren ingev ... Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

FK
FKprs - May 8, 2024 om 13:33
Geldzaken & recht

Glasvezel voor de prijs van een auto!!

Offerte aangevraagd voor aanleg van glasvezel in woning. Kost maar liefst €10.664,00 Is hier iets aan te doen? Lees meer