mgvrkn
door mgvrkn Jul 19, 2008 om 19:27
Computers & telefonie

Ander mobiel

Hallo,                                                                                                  Ikwil een nieuwe GSM aanschaffen maar weet niet goed welke.           Wat bij mij belangrijk is:Een goede camera dat als ik foto s  op comp. wil zetten en iets wil vergroten of op normale foto-afmetingen wil afdrukken ook nog behoorlijk zijn.Als telefoon gebruik ik hem alleen maar voor smsen en dat ik bereikbaar ben.Indien mogelijk prepaid.Ook voice-memo en niet te zwaar is voor mij belangrijk.


 Nu dacht ik zelf de samsung D900i of G600 of Nokia 6500.Wat samsung aangaat lees ik nogal wat klachten m.b.t. onscherpe foto s, gauw beschadigd, T9 problemen en afhandelen klachten imp.nog wel eens problematisch.Ook een passend abonn. voor mij (ong.€10 a €15 p/m met evt. smsbundel kom ik nog niet erg mee uit, aangezien ik nu prepaid heb en dit niet altijd bij dit soort duurdere toestellen geleverd wordt of ik moet een los toestel kopen met een losse prepaid-kaart wat aardig in de papieren loopt.


B.V.D.  Gr.mgvrkn


 

303 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ma
door marcennanda - Jul 19, 2008 om 20:42
16 Antwoorden / 11 Vragen
0

Mijn vriend heeft eerst ook een samsung gehad.


Omdat hij niet tevreden was is hij voor een nokia gaan kijken.


wij hebben een lostoestel gekocht nokia 6500 voor 216 euro.


kijk je kan wel via ene abonnement pakken maar uiteindelijk betaal je veel meer.


Ik ben super te spreken over hun heb al meerdere gsm gekocht voor familieleden en alles werd binnen 2 dagen geleverd


http://www.typhone.nl/


gr nanda

edwardus
door edwardus - Jul 25, 2008 om 18:38
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Dan zou je toch 's moeten gaan kijken naar een Sony Ericsson. Die maken prima foto's. Alleen zijn die in de losse verkoop wel erg prijzig natuurlijk. Je zou ook kunnen kijken of er niet een goeie aanbieding is bij een abonnement.


Persoonlijk vind ik het onzin om een gsm te nemen vanwege een bepaalde camera, de ingebouwde camera's zijn namelijk NOOIT zo goed als een beetje digitale camera. Dus: zoek je een goeie camera, neem dan een camera.

mgvrkn
door mgvrkn - Jul 25, 2008 om 18:50
184 Antwoorden / 61 Vragen
0

Hallo,


Beide hartelijk bedankt voor jullie reactie.Ik ben deze week langs diverse winkels geweest voor meer info.Ik koop hem namelijk liever in een winkel voor evt. problemen wat bij mij bijna altijd gebeurt vandaar het twijfelen, maar ik kom er wel uit denk ik met een sony-ericsson alleen het type welke ik uitgezocht had is al niet meer te leveren(k810i)is van 2007?????


Gr.  mgvrkn

edwardus
door edwardus - Jul 26, 2008 om 01:08
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Ja dat is een heel jaar oud, da's hopeloos verouderd, kun je écht niet meer mee aankomen.


De opvolger is de K850i, met 5MP camera, er zijn er wel meer natuurlijk, bijv. de C-serie. In De Pers staat een actie voor een K770i met 3,15 MP camera voor een zeer scherpe prijs.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer