zi
door zijderveld Sep 26, 2013 om 22:26
Computers & telefonie

App met vraag om toegang telefoongegevens

Het leek ons wel handig om ook Word e.d. op onze tablet te installeren. Toen ik zag dat het nog niet eens 12 piek kostte, keek ik gelijk om te downloaden, echter nadat ik de voorwaarden gelezen had, ben ik toch gaan twijfelen en heb er even van af gezien. Want wat was de eerste voorwaarde: toegang tot alle bel en contactgegevens. Aan wie geef ik daar toegang en waarvoor? Is er ook soortgelijke software zonder dit soort rare voorwaarden? En dan niet gelijk schreeuwend duur. BVD

1793 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

aurora1
door aurora1 - Sep 26, 2013 om 23:20
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Je kunt ook kijken of je QuickOffice kunt installeren. Gratis voor zover ik weet als je een Google account hebt, en van de Android market te downloaden, daar zit ook Word in. Bij mij stond het al geïnstalleerd op mijn gsm. Ik geloof niet dat daarbij sprake is van toegang tot contactgegevens e.d.

vr.gr.

lekkerisdat
door lekkerisdat - Sep 27, 2013 om 16:54
4299 Antwoorden / 5 Vragen
0

Veel apps vragen toestemming voor dit soort toegang, uit de begeleidende tekst valt dan niet echt duidelijk op te maken om welke gegevens het precies gaat. Sowieso heb je geen enkel inzicht welke gegevens er allemaal en met wie gedeeld worden..

Persoonlijk zou ik geen persoonsgegevens opslaan/gebruiken op 'n tablet en niet via jouw eigen internetverbinding gebruiken.

tijger1
door tijger1 - Sep 27, 2013 om 18:15
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

@lekkerisdat

Waarom zou je geen persoonsgegevens opslaan op een tablet en die niet via je eigen internet verbinding gebruiken?

zi
door zijderveld - Sep 27, 2013 om 18:43
50 Antwoorden / 20 Vragen
0

[quote=sjoppie schreef op vrijdag 27 sep 2013, 13:16]Hallo Zijderveld,
hier is nog een link met uitleg.

Vr. gr. sjoppie

Fijn gelijk een link waar ik naar toe kon gaan. Kon zo geen zaken vinden die me teveel persoonlijke informatie kost. Zal misschien wel andere reclame uitingen opleveren want tot nu toe gaat voor niets de zon op, maar denk dat ik dit wel installeer.

sjjoppy
door sjjoppy - Sep 27, 2013 om 18:43
7211 Antwoorden / 3 Vragen
0

Hallo Zijderveld,
hier is nog een link met uitleg.

Vr. gr. sjoppie

zi
door zijderveld - Sep 27, 2013 om 18:47
50 Antwoorden / 20 Vragen
0

[quote=lekkerisdat schreef op vrijdag 27 sep 2013, 16:54]Veel apps vragen toestemming voor dit soort toegang, uit de begeleidende tekst valt dan niet echt duidelijk op te maken om welke gegevens het precies gaat. Sowieso heb je geen enkel inzicht welke gegevens er allemaal en met wie gedeeld worden..

Persoonlijk zou ik geen persoonsgegevens opslaan/gebruiken op 'n tablet en niet via jouw eigen internetverbinding gebruiken.

Tja ik heb niet zo'n groot modern mobieltje, maar het laat zich wel als hotspot lenen, dus als ik onderweg wil internetten en dat niet gratis kan doen en hier (in Noord Duitsland) is dat bijna nergens, doe ik dat toch echt via mijn mobiele netwerk op de tab (supersnel en handig en een stuk goedkoper als een nieuwe Tabachtige telefoon).

31
door 316 - Sep 27, 2013 om 18:54
35 Antwoorden / 22 Vragen
0

Ik weet niet wat voor tablet je hebt, maar mocht je een ipad hebben, dan kun je op deze website de naam van de app invullen en dan zie je wat voor persoonlijke informatie ze van je kunnen zien en aftappen http://www.cluefulapp.com/
Geldt uiteraard ook voor de Apps van iphones.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer