jos-euro
door jos-euro Sep 4, 2011 om 12:56
Computers & telefonie

Apss beheren met iTunes

Klopt het dat je, sinds de start van iCloud, de apps van de iPhone niet meer met iTunes kunt beheren? Dus verplaatsen of verwijderen? Wie wil dit voor mij even controleren?

587 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Sep 4, 2011 om 13:13
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0


Hallo jos-euro,

Als je wil kun je iTunes gewoon blijven gebruiken hoor. iCloud is alleen maar een toevoeging die het gebruik van iTunes niet meer 'noodzakelijk' maakt. Synchroniseren tussen verschillende iDevices gaat met iCloud gewoon veel makkelijker.

Aan de andere kant, vanwaar deze vraag? Al je aankopen 'hangen' aan je account en niet aan iTunes. iTunes is/was alleen maar een middel om je aankopen op je iDevice te krijgen, anders niet. Ben je bang dat er 'iets' straks niet meer gaat of werkt? En wáár ben je dan precies bang voor?

m.vr.gr. Freya

jos-euro
door jos-euro - Sep 4, 2011 om 14:18
244 Antwoorden / 91 Vragen
0

Freya, bedankt. Ik kwam tot de ontdekking dat ik te rigoureus een iTunes map op de PC verwijderd had. Dus even kopiëren van Iphone naar iTunes en het probleem was opgelost.

freya
door freya - Sep 4, 2011 om 14:42
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0


@jos-euro:

Als je de iPhone aan de computer koppelt en iTunes start, dan kun je links in het scherm, onder apparaten, met de rechter muisknop op je iPhone klikken en 'Aankopen overzetten' kiezen. Al je aankopen worden dan vanaf je iPhone weer in iTunes gezet. Aankopen die je dan nog in iTunes mist, kun je via de iTunes/Appstore gewoon opnieuw 'aanschaffen'. iTunes zal dan zien dat je die aankoop al eerder gedaan hebt, dus je kunt hem gratis downloaden.

Freya

macwouter
door macwouter - Sep 6, 2011 om 05:01
825 Antwoorden / 9 Vragen
0

[quote=jos-euro schreef op zondag 4 sep 2011, 12:56]Klopt het dat je, sinds de start van iCloud, de apps van de iPhone niet meer met iTunes kunt beheren? Dus verplaatsen of verwijderen? Wie wil dit voor mij even controleren?

Dat kan niemand controleren want iCloud is er nog niet.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer