vl
door vlietstra Feb 2, 2004 om 16:56
Computers & telefonie

Beltegoed??????

Per ongeluk heb ik een belkaart gekocht van T-mobile terwijl ik normaal altujd bel met vodafone deze kaart heb ik gekocht bij AH, per ommegaande ben ik teruggegaan naar de betreffende AH waar ze mij alleen het 0900 nummer van T-mobile konden geven.
Direkt naar T-mobile gebeld met Dhr. Dudink, zijn antwoord was "wij beginnen er niet aan" bel maar met AH of ze deze -onbeveiligde- kaart voor je door willen verkopen en ze kunnen bij ons checken of het beltegoed er nog opstaat.
Dus AH gebeld met het antwoord - u raadt het al- "wij beginnen er niet aan" maar bel even met ons servicenummer misschien dat zij een oplossing voor u hebben maar ook daar het antwoord jaja " wij beginnen er niet aan" bel maar met T-mobile.
En daarmee is de cirkel rond van het kastje naar de muur.

Mijn vraag is kan dit allemaal zomaar???
is dit juridisch niet aan te vechten

Met vriendelijke groet,

Hans vlietstra

1046 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:34
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Het kras-beltegoed of het kassa-beltegoed wordt nooit terug genomen, dit is een regel van de winkelier met de aanbieder (t-mobile, kpn etc) De enige oplossing is om iemand te zoeken die T-mobile prepaid heeft en deze op die manier door te verkopen. (misschien onder je vriendenkring) Waarschijnlijk heb je een beltegoed van 20 euro gekocht, anders had je het wel gelijk in de gaten, aangezien Vodafone alleen maar 20 euro verkoopt. Het is een handvol geld voor deze misser, mdus volgende keer goed kijken welk beltegoed je pakt bij AH.

mrsempel
door mrsempel - Apr 16, 2004 om 12:34
57 Antwoorden / 3 Vragen
0

Op belkaarten zit niet iets als garantie, dus ik ben bang dat u door uw moment van onoplettendheid zit opgezadeld met een verkeerde belkaart! Het enige dat u ermee zou kunnen doen is de kaart doorverkopen aan een kennis. Die heeft dan gewoon het nog niet gebruikte beltegoed en u kunt een nieuwe kaart kopen.

jo
door joris3_1 - Apr 16, 2004 om 12:34
3 Antwoorden / 3 Vragen
0

Ik was een tijdje geleden bij AH voor een opwaartegoed voor Telfort. Ze had een geopende kaart die teruggebracht was door de klant; verkeerde kaart gekocht! Mocht het beltegoed van € 20 kopen voor € 10 als ik deze ter plekke bij AH opwaardeerde wat lukte!
Waarschijnlijk heeft de klant zich gelegitimeerd en zijn/haar adres achtergelaten + telefoonnummer en de kaart voorlopig voor € 10 laten terugkopen door AH. Dit in vertrouwen tussen klant en AH + een gemaakte afspraak.
Kunt u misschien ook eens proberen? Misschien dat dat helpt!

ma
door marck - Apr 16, 2004 om 12:34
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

De netwerken doen niet zo erg moeilijk over terug name van beltegoed kaarten.
Je moet de kaart aangetekend opsturen met daarbij uiteraard text en uitleg. Zij controleren vervolgens ofe de kaart nog geldig is en storten vervolgens het geld terug.
Het beste kan je bellen met 0800-7111, dit is eigenlijk voor abonnnees , maar als je door de weeks belt als de meer ervaren medewerkers werken kunne zij je vaak helpen, en dus niet tegen 0900 tarief.

disneymania
door disneymania - Apr 16, 2004 om 12:34
8 Antwoorden / 4 Vragen
0

Hallo
Het is wel op eigen risico kopen! Ik werk zelf bij de AH op 't Station. Het gebeurt zo vaak dat klanten de verkeerde kaart kopen.
Wij geven ook altijd het nummer van de providers. Vaak Komt het goed en wordt het geld teruggestort op de rekening. Maar soms zit er een medewerker achter de telefoon met een slecht humor.
Ik zou zeggen; bel nog eens! En wordt eens correct boos! Dreigen met Kassa! werkt vaak! Suc6 Groetjes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer