br
door brasto Dec 19, 2005 om 20:16
Computers & telefonie

Betrouwbaarheid verbinding Casema

Ik beschik over een (dure) BroadBand Premium verbinding van Casema/Wanadoo. Helaas is de betrouwbaarheid mbt de beschikbaarheid van deze verbinding m.i onvoldoende. Uiteraard heb ik begrip voor calimiteiten en aangekondigde werkzaamheden waardoor onderbrekingen kunnen ontstaan, dus als ie het weer eens niet doet maar weer op de kabelkrant kijken of de storing reeds is aangemeld. Omdat ik er bijna 100% van overtuigd ben dat de door mij ondervonden storingen buiten de deur gezocht moeten worden, ben ik opzoek naar een stukje software dat voor mij de tijdstippen en duur van het niet beschikbaar zijn van het netwerk zal registreren om vervolgens met gefundeerde argumenten Casema/Wanadoo in gebreke te kunnen stellen.


Wie kent/heeft ervaring met een dergelijk LOG programmaatje ? of is iets dergelijks eenvoudig uit mijn WINXP Systeembeheer logboeken te achterhalen ? 


TIA Bram

220 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

NatureTravel
door NatureTravel - Jan 1, 2006 om 23:27
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

Programma's voor het controleren van de verbinding kunt u her-en-der op het Internet downloaden. Feitelijk kunt u het met een simpel commando op uw PC zelf ook controleren, maar dan moet de data wel handmatig verwerkt worden en dat is even werk als je niet weet hoe dat te sorteren.


Kijk eens op


http://www.download.com/3120-20_4-0.html?qt=uptime&tg=dl-20&search.x=4&search.y=10


voor dergelijke programma's.


Suc6!


Dam

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer