birdtweety
door birdtweety May 11, 2009 om 15:56
Computers & telefonie

Controle og loge is gedeponeerd

ik wil en logo maken van een afbeelding die ik op het internet heb gevonden.maar hoe kan ik controleren of het logo of afbeelding is gedeponeerd is

278 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

holpen
door holpen - May 12, 2009 om 11:51
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Op de website van het Merkenregister kun je controleren of een merknaam is geregistreerd. Ook zijn daarbij veelal de logo's gedeponeerd.


Zoeken op een bepaald logo is voor zover ik weet niet mogelijk.

holpen
door holpen - May 12, 2009 om 11:53
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Houd er trouwens wel rekening mee dat je niet zomaar alle afbeeldingen mag gebruiken die je op het internet tegenkomt. Op de meeste daarvan rust namelijk copyright.


Je kunt het beste contact opnemen met de eigenaar van de website waar je de afbeelding vandaan hebt gehaald en hem/haar vragen of je de afbeelding (in gewijzigde vorm wellicht) mag gebruiken als basis voor je logo.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Es
EstherF74 - Jun 6, 2024 om 11:28
Geldzaken & recht

Inschrijven gemeente

Ik heb een koopwoning samen met mijn ex. Ik woon daar een paar dagen per week. Hij woont er nog volledig.
Het huis staat op onze beide namen. We hebben geen ruzie en alles gaat gemoedelijk. Het plan is om op termijn het huis te verkopen. Zodra we beide wat anders hebben gevonden. 

Sinds kort woon in ook meerdere dagen per week bij familie in een andere gemeente.  Ik wil mij gr ... Lees meer

Ru
Rudi32 - May 24, 2024 om 15:05
Geldzaken & recht

Airco geluidsoverlast

Goedendag, ik heb een vraag met betreking op een airco. Wij wonen in een appartementencomplex. Op het middenterrein staat een airco van een kantoorpand. Die maakt zo'n herrie en heel veel mensen hebben daar last van. Je moet je raam van je slaapkamer dichthouden anders wordt je s'morgens wakker gemaakt door de airco die aangaat en lijkt op het geluid van een schroothoop. Hoeveel db aan geluid mag ... Lees meer

ma
margabouwman - Jan 9, 2024 om 15:37
Winkels & webshops

Is Vlagzo bij jullie bekend

Wij als Dorpsbelang Menaldum hebben begin oktober voor 1200,- euro aan vlaggen bij hun besteld. Deze zijn tot op heden niet geleverd en we krijgen de ene smoes na de andere te horen. Nu hebben we om ons geld terug gevraagd. En ze blijven volhouden dat de vlaggen gemaakt zijn maar weten ze niet waar ze zijn. Als we google reviews lezen (helaas te laat gedaan), lezen we van anderen exact hetzelfde v ... Lees meer