ss
door ss2000 Nov 16, 2006 om 22:55
Computers & telefonie

Dienstberichten

Geachte lezer,


Echt ten einde raad..


Ik ontvang al geruime tijd dienstberichten, deze vermelden de optie om een muziekringtone/nummer te kunnen downloaden. Op t web een zoek actie ingesteld, maar helaas er wordt geen pagina weer gegeven. Heb een abbonnement bij KPN, zowel een officecenter als de telofonische helpdesk kunnen mij niet helpen. Toch wil ik dat dit stopt. Een gemiddelde van € 40 per maand is een hoop geld en dat voor 1 onschuldig ringtoontje, dacht ik.


Hieronder beschrijf ik wat ik telkens ontvang. Het enige wat wijzigt zijn teksten van artiesten en nummers.


Voorbeeld: Titel Mary J Bli  Adres: http://dl1.sms247.tv/bin/get1/56b78b949360b351118b3f44f3730259/MaryJBli.wml


Hopelijk kunt u mij helpen dit te stoppen.


Via www.stopsms.nl is het niet gelukt


Met vriendelijk groet,


 


Stefan Stegeman

814 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Nov 17, 2006 om 10:39
16959 Antwoorden / 202 Vragen
0

Dit riekt naar oplichting ook al is het op kleine schaal.


U moet naar ik aanneem toch via uw provider kunnen achterhalen waar dit vandaan komt en dat nummer blokkeren (Hoewel Spam komt van diverse kanten).U heeft klaarblijkelijk eens een ringtone opgehaald bij een niet erg betrouwbaar gedoe.


Loop eens binnen bij een politiebureau en doe daar melding van de oplichting. In het uiterste geval kunt u ook melding maken aan de Dienst telecom van het Ministerie van Economische Zaken in Groningen.

sunset_1
door sunset_1 - Nov 17, 2006 om 20:31
265 Antwoorden / 22 Vragen
0

Deze dienst wordt aangeboden door www.celdlorado.com , een diens welke oa. via internet-popups een aanbieding doet voor een top40-ringtone. Als alles goed is kunt u door het sms-en van het woord STOP naar 6464 deze dienst beeindigen.


Het helpdesknummer van Celldorado us 0900-5005040, en email via klant@sms42.com.

ss
door ss2000 - Nov 17, 2006 om 20:33
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Werkelijk waar..........1 dag sta je hier met een vraag, de andere dag al opgelost!  Werkelijk perfekt!!  Hartelijk dank   Stop 6464 was t antwoord.


Mijn dank is groot,


 


Stefan Stegeman

sunset_1
door sunset_1 - Nov 19, 2006 om 11:11
265 Antwoorden / 22 Vragen
0

Je wilt niet weten hoeveel mensen ik in de winkel langs zie komen met problemen van Celldorado. Het ruikt toch op z'n minst een beetje naar oplichting, al kloppen de kleine lettertjes in hun advertenties wel...


he
door helenneke10 - Dec 5, 2006 om 18:13
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

lieve mensen,


Wat super dat er mensen zijn die zomaar anderen willen helpen. Fijn dat jullie de tijd nemen om hierop te antwoorden. Ikzelf had zelfde probleem en ben dus nu ook geholpen door het antwoord!


Vele dankbare groetjes Elenneke


 


 

vv
door vverbiest - Feb 15, 2007 om 22:37
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

Aanklacht SMS praktijken van BLINCK.Hier wat meer info hoe ze tewerk gaan.Ze doen er alles aan om legaal te werken en conform de “code of conduct” te werken Maar hoe komt het dan dat er zoveel mensen intrappen? Kijk maar eens naar een pop-up van celldorado:(


Dus als je op de bovenstaande  je browser kijkt dan zie je niet de voorwaarden die er zijn bij de * van gratis “verborgen” zijn, Je moet naar beneden scrollen voor je ze ziet. En als je naar beneden scrollt zie je in het klein, grijs op wit, de voorwaarden. Geen kat, en zeker geen kind, die dat leest. Eenmaal je je mobiele nummer hebt ingegeven krijg je een SMS om je “gratis” ringtone te activeren. In deze SMS worden conform de “code of conduct” de voorwaarden nog eens duidelijk vermeld. Maar ja hoor hier moet je opnieuw naar beneden scrollen op je mobieltje.Geen kat, en zeker geen kind, die dat doet. Je beantwoord de SMS voor je ‘gratis’ ringtone en je bent een vogel voor de kat. Ofwel heb je een pre-paid kaart en zie je je beltegoed snel dalen ofwel heb je een abonnement en zie je op je afrekening een leuk bedragje staan. Grote paniek natuurlijk en nu maar zoeken vanwaar die dure SMS’jes toch komen. De meeste mensen hebben de eerste SMS met de voorwaarden al lang weggedaan en zoeken zich te pletter naar de short code om een STOP te sturen. En zo is er weer eentje bedot voor een leuk bedrag. En dit allemaal legaal en volgens de ‘”code of conduct”

vv
door vverbiest - Apr 11, 2007 om 17:08
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

je kan contact opnemen met Blinck www.blinck.com http://194.140.230.33  om dit te doen stoppen:



[Edit redactie: Geen privégegevens van personen toegestaan]


zie maar eens op:


http://www.celldorado.com

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer

Co
Cor0789 - Sep 15, 2024 om 16:38
Geldzaken & recht

Verhuurder weigert inzage servicekosten aan huurcommissie. Wat nu?

Een huurder van onze flat (66 woningen)  heeft huurcommissie ingeschakeld om te beoordelen of de onderliggende facturen van de servicekosten wel kloppen. 

De huurcommissie heeft een onderzoeksrapport geschreven en de servicekosten op 0 gezet omdat verhuurder ondanks herhaald verzoek weigert inzage in de facturen te geven. 

Zoals huismeesterkosten terwijl er geen huismeeste ... Lees meer