ti
door tiger7 Apr 13, 2007 om 17:53
Computers & telefonie

DIGITAPES OP DVD ZETTEN

Hallo, ik heb een vidiocamera Sony handycam DCR-TRV6E en een DELL laptop en sonio software.Ik weet niet waar ik moet beginnen.Hoe sluit ik de camera aan op de comp. etc.

609 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

btalman
door btalman - Apr 13, 2007 om 19:21
280 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste tiger,
met de camera is een cd, met software, meegekomen en een usbkabel. U kunt de camera door middel van de usbkabel op de laptop aansluiten door hier de correcte ingang voor te gebruiken, deze kan maar in 1 type ingang dus hier kunt U nooit fout zitten. Echter, voordat U de camera aansluit dient U de meegeleverde cd in de laptop te doen en de software en drivers te installeren. Sluit hierna de camera pas aan. Deze zal door windows ehrkend worden en geïnstalleerd. Hierna kunt U gebruik maken van de door sony meegeleverde software.
Suces, Bram



ti
door tiger7 - Apr 14, 2007 om 18:17
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Bram,bedankt voor je uitgebreide antwoord, maar probleem is dat ik nog kabel nog cd heb.Bij de lokale fotowinkel heb ik een bestelling lopen voor de usbkabel maar dat duurt al een jaar dus daar geloof ik niet meer in.

labswans
door labswans - Apr 14, 2007 om 18:34
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

Connections






  • Connector Type: 1 x Control-L (LANC) ¦ 1 x USB ¦ 1 x microphone ¦ 1 x headphones ¦ 1 x IEEE 1394 (FireWire/i.LINK) ¦ 1 x S-Video input / output ¦ 1 x composite video/audio (input/output) ¦ 1 x DC power input

Waarom gaat u niet met de camera naar een computerwinkel waar men u professioneel kan helpen. De usb kabel die u in bestelling heeft bij de fotowinkel is dan niet meer nodig. Ga eens langs bij dixons bijvoorbeeld en leg uit welke kabel u nodig heeft. Een usb kabel is voor een paar euro geregeld. Een mooier resultaat is tebereiken met de iee 1394 of wel fire wirekabel. Deze is iets duurder maar er moet dan op uw laptop ook een fire wire kabel zitten. De eerste keus zal usb worden , anders een fire wire kabel als de aansluiting op de laptop zit.


 

labswans
door labswans - Apr 14, 2007 om 18:38
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

ik heb zelf ook een dell laptop en daar zit ook een 1394 fire wire kabel op. Waarschijnlijk heeft u er ook eentje.


 Let wel op dat u de juiste aanschaft. In de laptop zit een kleine aansluiting en in uw camera ook waarschijnlijk ( check dit ook even ! )


Dan kan u een fire wire kabel aan schaffen om perfecte beelden naar uw laptop te versturen in de kwaliteit zoals ze erop de banden staan.


Met windows moviemaker kan u de beelden bewerken en branden op een dvd o.i.d.


succes ermee ,labswans

btalman
door btalman - Apr 14, 2007 om 20:26
280 Antwoorden / 0 Vragen
0

U heeft, wanneer U de camera emt een zelf aangeschafte usb, danwel firewire kabel (laatste is aan te raden ivm de overdrachtssnelheid) nog wel de driver nodig. Die te downloaden zal zijn op de website van sony. Helaas heeft U de cd nog niet, waardoor U voor het bewerken van de video's andere software zult moeten gebruiken. De overdracht van films van de camcorder naar de pc is vanzelfsprekend wel mogelijk.
succes, Bram



ho
door hob - Apr 14, 2007 om 21:12
12 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste tiger,


bij een Mycom winkel verkopen ze aansluitingen voor een digitale videocamera naar pc. Neem je camera en pc maar mee naar de winkel. Daar helpen ze je graag mee. Alleen als eraan gewerkt moet worden hangt daar enige kosten aan. Kijken naar wat er precies nodig is erbij en laten adviseren door een Mycom medewerker kost niets. Verder succes!


Hob.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:04
Huishouden & energie

Hoeveel vloeibaar wasmiddel gebruiken dopjes

Hoeveel fijne was per dopje van het flacon te gebruiken? Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer