jipenjanneke
door jipenjanneke Feb 16, 2008 om 01:46
Computers & telefonie

Favorieten

Goede avond,


Ik maak nogal veel gebruik van Favorieten tijdens het surfen, maar de lijst is erg lang geworden. Is het mogelijk om de lijst op alfabet te krijgen??


groetjes,


Marjan

350 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

boy
door boy - Feb 16, 2008 om 08:25
92 Antwoorden / 44 Vragen
0

Marjan,


Klik op favorieten, ga met de muis op de op de bovenste favoriet staan, klik op de rechtse muis en in het volgende menue zie je staan sorteren op naam. Klik hierop en als het goed is moet alles op alfabet staan


Boy


 


 

jaccohub
door jaccohub - Feb 16, 2008 om 08:52
6 Antwoorden / 4 Vragen
0

Misschien is het ook een optie om je eigen startpagina te maken.


Dat kun je o.a. doen bij  www.eigenstart.nl  maar daar zijn er velen meer van.


Succes.

freya
door freya - Feb 16, 2008 om 09:54
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Marjan,

Een paar tips om het overzichtelijk te maken/houden.

Om te beginnen hoef je niet alles in één lijst te zetten, want dan wordt die lijst inderdaad wel erg lang op den duur. Je kunt in die lijst ook 'mapjes' maken en zo een onderverdeling maken in categorieën (kan allemaal via Favorieten -> Favorieten indelen). Maak b.v. mapjes met de namen 'webwinkels', 'Forums', 'Homepages' enz. enz. (je weet er zelf vast ook wel een paar).
Als je de mapjes gemaakt hebt kun je bestaande favorieten er gewoon naar toe slepen.

De volgorde kun je makkelijk aanpassen door ze te slepen naar de positie die je wil. Dus, ga naar Favorieten, klik op de favoriet die je wilt verplaatsen en houdt de muisknop ingedrukt. Sleep de favoriet naar de positie die je wil en laat de muisknop los, en voilá.

m.vr.gr. Freya




birdies
door birdies - Feb 16, 2008 om 09:58
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

@boy: om te sorteren op naam is het niet noodzakelijk om bovenaan te gaan staan. Boven, midden, onder, maakt allemaal niets uit. Dus gewoon ergens in je favorieten op je rechtermuisknop klikken.
Als de lijst zo lang is, is het mss verstandig om bepaalde categorieën in mappen te plaatsen. Dat doe je door via 'toevoegen aan favorieten' op 'nieuwe map' te klikken. De nieuwe map kun je dan zelf een naam geven.


birdies
door birdies - Feb 16, 2008 om 09:59
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

@freya: blijkbaar tegelijk bezig.


jipenjanneke
door jipenjanneke - Feb 16, 2008 om 13:41
143 Antwoorden / 78 Vragen
0

Welnu: Bedankt allemaal. Alles zit in mapjes en mapjes nu gesorteerd! Wekt wel beter zo!! Ga in weekend proberen die eigen startpagina te maken.


Groetjes, Marjan

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Co
Cor0789 - Sep 15, 2024 om 16:38
Geldzaken & recht

Verhuurder weigert inzage servicekosten aan huurcommissie. Wat nu?

Een huurder van onze flat (66 woningen)  heeft huurcommissie ingeschakeld om te beoordelen of de onderliggende facturen van de servicekosten wel kloppen. 

De huurcommissie heeft een onderzoeksrapport geschreven en de servicekosten op 0 gezet omdat verhuurder ondanks herhaald verzoek weigert inzage in de facturen te geven. 

Zoals huismeesterkosten terwijl er geen huismeeste ... Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer