stemanski
door stemanski Jan 17, 2007 om 21:49
Computers & telefonie

Framefonts

Hallo,


Ik heb fonts geinstalleerd, waarmee je frames en borders kunt maken. Nu kan ik ze niet paginagroot weergeven, op z'n grootst 72.


Weet iemand hoe ik zo'n frame of border paginagroot kan maken?


Alvast bedankt!


Cisca

349 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jan 17, 2007 om 21:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bedoel je Frontpage?

ve
door verwijderd - Jan 17, 2007 om 22:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nee, ik bedoel echt fonts. Dat zijn lettertypes of dingbats.

ve
door verwijderd - Jan 18, 2007 om 01:48
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kunt weliswaar een willekeurige puntgrootte invoeren (bij een schaalbaar fonttype zoals Truetype althans), maar dan past er ook niks anders meer op de pagina, ik vraag me af of dat de bedoeling is (tenzij je misschien een poster wilt maken van meerdere A4-tjes o.i.d.).


Je zou die fonts kunnen gebruiken om bijv. aan het begin en aan het eind van elke regel een verticale streep te zetten (met tabstops), dus herhaald. Ook hierbij zet ik mijn vraagtekens. Is het niet eenvoudiger om de frames en borders functionaliteit van bijv. Word zelf te gebruiken?

ve
door verwijderd - Jan 18, 2007 om 01:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

??????????


? zo deden we ?


? dat vroeger ?


? nog wel eens?


??????????



bijvoorbeeld

ve
door verwijderd - Jan 18, 2007 om 07:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

wat binka waarschijnlijk bedoelt is: probeer je die fonts in frontpage te gebruiken?


Frontpage gaat standaard namelijk niet verder dan 36 punts, maar zoals al gezegd kan je wel handmatig in de html code de fontgrootte opgeven. stel die alvast in op de grootste, en doorloop je html code op zoek naar een functie "font size: 36px" in plaats van dat getal kan in principe elk getal vanaf 8 t/m 72 in ieder geval gebruiken.


succes!


Richard Faas

ve
door verwijderd - Jan 18, 2007 om 15:27
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kunt buiten de gegeven getallen ook een gatal zelf ingeven.


2 of 720, zo kan dat in Word ook.


2 is niet te lezen maar 720 denk ik ook niet, zoek het juiste getal.


Groet,


Oracle

ve
door verwijderd - Jan 18, 2007 om 15:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Oracle bedankt!


Ik wist nooit dat je het getal handmatig kon veranderen. Ik gebruik de frames voor mijn kalligrafie, eerder deed ik ze op 72 uitprinten, dan onder de scanner en dan weer vergroten (hoezo onhandig?) Er gaat nu een veel snellere wereld voor mij open!!!  Mijn dank ervoor.


Cisca

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Va
Vandamenel - Apr 29, 2024 om 13:31
Winkels & webshops
ICI paris webwinkel/postnl is mijn retour kwijt

ICI paris webwinkel/postnl is mijn retour kwijt

In december 2023 heb ik een bestelling geplaatst en een week later geretourneerd. Netjes afgegeven bij het plaatselijke postkantoor binnen de retour termijn, met het label dat je kunt downloaden op hun website.

Het pakket is echter kwijt geraakt, vandaag de dag staat de informatie nogsteeds op 'bezorgtijd onbekend'. Na talloze mailtjes en belletjes weigert ici Paris mij te helpen. Ook n ... Lees meer

Fr
Fred Kuperus - Apr 29, 2024 om 18:18
Huishouden & energie

Instelling WTW unit

De WTW unit is geplaatst naast een cv die de vloerverwarming en het tapwater verzorgt. We hebben een huurwoning sinds 5 jaar en al net zo lang problemen met de atmosfeer in huis, Het stinkt heel vaak; het is vaak kurkdroog; het tocht; het ene moment is het koud en dan weer warm. Wie kan mij helpen, via de woning stichting en de installateur wordt ik het bos in gestuurd. Het gaat om een Zehnder wtw ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer