ri
door ricootje Jun 27, 2004 om 13:53
Computers & telefonie

Geen internet meer...

Gister heb ik een webcam van trust gekocht, de SpaceC@m USB. Ik heb windows 98.
Ik intalleer de webcam gewoon volgens de procedures en ik moet de computer opnieuw opstarten, hij zegt dan van nieuwe apparaten gevonden allemaal zoals het dus hoort nadat ik de computer voor de 2e keer heb opgestart geeft hij een melding van nog een schermpje met daarop nieuwe hardware gevonden, er staat dat er een netwerkadapter aanwezig is genaamd TV/Video Connection nou oke het zal wel en die wordt ook geinstallleerd hij vraagt overigens wel of ik een bestaand bestand wil vervangen elke keer dat ik de computer moest opstarten, en de computer wordt voor de 3e maal opnieuw opgestart, dan kom ik uiteindelijk zonder nieuwe schermpjes in windows, ik check even of de webcam geinstalleerd is en ga naar apparaatbeheer ik zie hier geen uitroeptekens of fouten, maar onder categorie netwerkadapters staat nu wel die TV/Video Connection op zich is dat niet raar omdat ik hem gewoon heb geinstalleerd maar volgens mij zit er geen TV/Video Connection bij mijn trust webcam. Dat vond ik bij het installeren dus al wel vreemd maarja nu komt het, ik wil op internet gaan en hij doet het niet, even voor de duidelijkheid ik heb een adsl netwerk thuis waarop drie computers zijn aangesloten en bij mijn computer doet internet het niet en op de twee anderen wel..ik heb een router en op die router kan je wel zien dat er een verbinding is tussen mijn computer en de router... het internet doet het dus niet, dus ik ga naar start, uitvoeren, winipcfg en ik zie nu dus staat mijn netwerkkaart, en nu ook die tv/video connection waarbij geen ip of subnetmask staat ik ga dus naar mijn netwerkkaart en druk op alle vrijgeven en op alle vernieuwen, hij denkt even na en geeft alle adressen ook zoals toen ik nog wel internet had. ik druk op ok en ik ga weer naar internet explorer, weer geen internet, hij probeert wel verbinding te maken maar hij zegt dns error huppeldepup met netwerkinstellingen enzo, ik ga naar internet-opties, verbindingen en dan naar intellingen, hij gaat dan volgens die procedure werken met ja ik wil verbinding maken met een lan netwerk, nee, geen email instellen enz. Weer geen internet, ik dacht dat het lag aan die TV/Video connection dus die verwijder ik bij apparaatbeheer start de computer opnieuw op en ga weer naar winipcfg en doe de gebruikeljke provedure weer, weer geen internet..op dat moment wist ik het niet meer, ik heb ook nog geprobeerd me netwerkkaart opnieuw te installeren maar ook dat gaf geen internet. Kan een persoon mij met dit probleem helpen ?? ligt het aan die zogenaamde TV/Video Connection ??  of is het toch de netwerkkaart ? Hartelijk dank voor diegene die mij hiermee kan helpen.

361 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tigertje
door tigertje - Jun 27, 2004 om 19:53
402 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het eerste dat me te binnenschiet is een IRQ conflict. Het lijkt me onwaarschijnlijk maar goed. Heeft u de webcam al eens verwijderd? En deed het internet het dan weer?


U zei nog iets voor DNS. Het zou kunnen, lijkt me ook niet waarschijnlijk, dat de netwerkkaart zijn DNS gegevens kwijt is. Wellicht kunt u die handmatig weer invullen en kijken of het dan weer werkt.

ri
door ricootje - Jun 27, 2004 om 23:38
3 Antwoorden / 2 Vragen
0

Misschien heeft het te maken met DNS maar waar kan ik dat dan invullen ?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer