fr
door franksam Feb 12, 2016 om 18:33
Computers & telefonie

Gegevens overzetten van Android 2.3.6-Smartphone naar nieuwe Android-Smartphone.

Hoe kan ik mijn gegevens overzetten van het interne geheugen van mijn Android 2.3.6-Smartphone naar een nieuwe
Android-Smartphone?

2693 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Topantwoord

akkerdistel
door akkerdistel - Feb 12, 2016 om 18:36
1790 Antwoorden / 3 Vragen
10

Welke gegevens?

diumenge
door diumenge - Feb 12, 2016 om 18:38
11969 Antwoorden / 15 Vragen
1

Lees hier (klik) maar eens.

aurora1
door aurora1 - Feb 13, 2016 om 01:55
15645 Antwoorden / 6 Vragen
1

U kunt een back-up maken op de pc via Kies en die naar de nieuwe telefoon kopiëren. In ieder geval zou ik een back-up maken en op de pc zetten.
Contacten overzetten gaat doorgaans het gemakkelijkst via Kies en/of u kopieert die (ook) naar de geheugenkaart en nadat u die kaart in de nieuwe gsm geplaatst heeft kopieert u de contacten naar het interne geheugen van de nieuwe gsm.
Ik denk trouwens dat het handiger en beter is om apps die in het telefoongeheugen door u geïnstalleerd zijn opnieuw via Google Play op de nieuwe telefoon te installeren.
U kunt ook eerst nog de vraag van @akkerdistel beantwoorden, dus wat wilt u overzetten?
Ik zou wel op de nieuwe gsm alles eerst naar wens instellen, dus bijv. zoals u alles op de huidige gsm ingesteld heeft, en voordat u met e.e.a. aan de slag gaat ook voorlopig internet uitzetten.

fr
door franksam - Jul 9, 2016 om 16:53
9 Antwoorden / 2 Vragen
0

U kunt op beide smartphones Share-it en/of Copy my Data installeren uit de Playstore.
U kunt bepaalde applicaties verplaatsen naar een Micro-SD-kaartje.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

KF
KFlens - Apr 29, 2024 om 16:53
Geldzaken & recht

Erfrecht

Vraag, Als je in gerouwd bent en je partner overlijd, blokkeren banken alle rekeningen. Ze willen dan een verklaring van erfrecht hebben voordat je weer bij je eigen geld kan komen. Er zitten een hoop kosten aan en ergernis aan verbonden.  Waarom moeten banken een verklaring van erfrecht hebben. Het is toch bij wet geregel dat de langstlevende dan alles erft. Groet,   [Privégegevens ver ... Lees meer

Va
Vandamenel - Apr 29, 2024 om 13:31
Winkels & webshops
ICI paris webwinkel/postnl is mijn retour kwijt

ICI paris webwinkel/postnl is mijn retour kwijt

In december 2023 heb ik een bestelling geplaatst en een week later geretourneerd. Netjes afgegeven bij het plaatselijke postkantoor binnen de retour termijn, met het label dat je kunt downloaden op hun website.

Het pakket is echter kwijt geraakt, vandaag de dag staat de informatie nogsteeds op 'bezorgtijd onbekend'. Na talloze mailtjes en belletjes weigert ici Paris mij te helpen. Ook n ... Lees meer