mi
door mij1234 Dec 16, 2009 om 15:19
Computers & telefonie

Hi gratis geheugenkaartje?

ik heb mijn abo bij hi! verlengd,ik kreeg daarbij een nieuw toestel en zou als extraatje een gratis 8gb geheugenkaartje krijgen,alleen zat dat er niet bij.
Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg als antwoord dat het niet nagezonden kon worden,maar dat ik er zelf maar eentje moet kopen en de rekening naar hun moet sturen.
Nou woon ik in een dorpje en om nu speciaal naar de stad te gaan om zo'n kaartje te kopen vind ik nogal een gedoe,dus denk ik dat ze mazzel hebben....of zouden ze dit express doen,zodat ze de geheugenkaartjesniet weg hoeven te geven.
Ik heb verder nooit wat gehad met Hi!,maar ik vind dit nogal vreemd.
Kan ik nog op een andere manier aan zo'n kaartje komen???

395 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Dec 16, 2009 om 17:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bestel je hem via internet denk wel aan de verzend kosten die krijg je dan waarschijnlijk niet betaald.
Groet Valerius.

ve
door verwijderd - Apr 8, 2010 om 13:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste mij1234,

Uit je klacht op het forum van Vara Kassa begrijp ik dat je het geheugenkaartje niet hebt ontvangen. Ik begrijp dat dit vervelend is. Helaas heeft Hi niet de mogelijkheid losse onderdelen na te sturen. De fabrikanten van mobiele telefoons hebben deze geheugenkaarten. Helaas heeft Hi deze geheugenkaarten niet.

We bieden dan de mogelijkheid dat jij zelf een geheugenkaart aanschaft, dit kan in een electronica winkel of via het internet. Vervolgens kun je een kopie van de bon verzenden. Dit mag naar het e-mailadres van Hi Webcare.

Op 04-03-2010 is het Hi Webcare team begonnen met reageren op Online Klachten om de klanttevredenheid te vergroten. Een onderdeel hiervan is dat we ook reageren op oudere klachten omdat ook jij recht hebt op een goede oplossing.

Indien je een geheugenkaart hebt aangeschaft en hiervoor nog geen vergoeding hebt ontvangen, wil ik je vriendelijk verzoeken de volgende gegevens te e-mailen naar webcare@hi.nl onder vermelding van referentienummer 1158:

- username op het forum
- rekeningnummer of klantnummer, deze is gelijk aan het betalingskenmerk van je bankafschrift
- naam
- postcode en huisnummer
- mobiel nummer
- kopie van de bon

We zullen dan zo spoedig mogelijk je vraag beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Lotte
Hi Webcare

ve
door verwijderd - Apr 22, 2010 om 10:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste mij1234,

Op 08-04-2010 heeft Hi Webcare je gegevens gevraagd om je klacht/ probleem op te lossen of je vraag te beantwoorden. We hebben helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Indien je nog een klacht/ probleem of vraag hebt zou je dan zo vriendelijk willen zijn alsnog je gegevens te e-mailen naar webcare@hi.nl?

Met vriendelijke groet,

Lotte
Hi Webcare

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jan Dokter
Jan Dokter - May 6, 2024 om 13:39
Winkels & webshops

Waarom zit er altijd een embleempje muurvast genaaid in een nieuw overhemd of s

Altijd zit er een embleempje in de kraag van een nieuw overhemd o.i.d. genaaid. En wel zodanig dat het praktisch niet is te verwijderen zonder het nieuwe hemd te beschadigen.
Het veroorzaakt altijd irritatie aan je huid en veel van mijn bekenden klagen er ook over.

WEG MET DAT ZINLOZE DING!!! Lees meer

Yo
Yoshi Vermeulen - Jul 3, 2023 om 12:57
Computers & telefonie

Continue, dag en nacht berichtjesvan Norton Antivirus

Ik heb al een andere Antivirus en wil dus geen abonnement van Norton,  maar melding hierover om te stoppen lukt mij niet Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer