bv
door bvdznagel Jan 15, 2005 om 14:18
Computers & telefonie

Hoe sms-en op oud mobieltje/oude simkaart

Een aantal jaren kreeg ik van mijn dochter haar oude mobieltje, jammergenoeg kon ik er niet mee sms-en . Mijn dochter wel, maar ze wist niet meer hoe dit mogelijk was.


Het is een pocketline gripz en ik bel via kpn pre-paid. Met de  oude sim-kaart valt ook in een ander nieuw mobieltje  niet te sms-en. Het moet wel kunnen geloof ik , wie weet de oplossing????Dan graag reageren .

895 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bigfrans
door bigfrans - Jan 24, 2005 om 21:50
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste mevrouw,


U kunt waarschijnlijk niet meer sms omdat in het toestel een bepaald telefoonnummer moet worden ingevoerd ook wel "Servicecentra", "berichtencentrale" of "SMSC-nummer":


Hi PrePay: +31 653 13 13 14


Hi abonnementen: +31 653 13 13 13


Vodafone Nederland: +316540881000


Om u er niet uitkomen raad ik u aan om even lang een primafone winkel te gaan deze mensen stellen het waarschijnlijk moeiteloos in

ca
door carlinniah - Feb 7, 2005 om 00:33
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het kan inderdaad zijn dan het nummer van het service-centrum niet meer klopt, dit kunnen ze U uitgebreid vertellen bij een telefoonwinkel :-)


Wat ook kan zijn, maar dat is volgens mij echt een probleem van jaren terug (waar ik ook eens mee te maken heb gehad), namelijk:


Als je beltegoed beneden de €0,50 euro is, kan het zijn dat je het SMS-en opnieuw moet activeren. Ik heb het eens gehad bij Vodafone, toen mijn beltegoed ook te laag was. Ik kon plotseling niet meer SMS-en (zonder een waarschuwing van mijn provider) Ik heb toen het klachtennummer van Vodafone gebeld, en daar hebben ze de mogelijkheid tot SMS-en weer voor mij geactiveerd...


Wellicht is dat een oplossing?!


:-) Vr Gr. Carlinnia!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jan Dokter
Jan Dokter - May 6, 2024 om 13:39
Winkels & webshops

Waarom zit er altijd een embleempje muurvast genaaid in een nieuw overhemd of s

Altijd zit er een embleempje in de kraag van een nieuw overhemd o.i.d. genaaid. En wel zodanig dat het praktisch niet is te verwijderen zonder het nieuwe hemd te beschadigen.
Het veroorzaakt altijd irritatie aan je huid en veel van mijn bekenden klagen er ook over.

WEG MET DAT ZINLOZE DING!!! Lees meer

Da
DarshanJSB - May 5, 2024 om 10:06
Vakantie & reizen

Compensatie voor een non EU vlucht

Op 19 april 2024, om 15:40 (Japanse tijd) zou ik in het vliegtuig stappen van Haneda airport naar Guangzhou airport om daar mijn directe vlucht om op 20 april 08:00 (NL tijd) aan te komen in Amsterdam, deze vluchten werden gedaan door China Southern Airlines (CSA).   Vanaf Haneda airport waren de vertragingen al begonnen, 3x vertraagd (19:00, 22:40 en 01:00) waardoor ik uiteindelijk op 20 april ... Lees meer

Ke
Kees Velker - May 3, 2024 om 17:47
Auto & vervoer
Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Dure EV gekocht. Audi RS Etron GT, Leuke auto, maar veel problemen. Na problemen met de verwarming (in de winter viel de verwarming uit, helaas geen verwarming, handschoenen aan om zonder bevroren vingers te sturen) nu recent drie keer achter elkaar is de auto volledig stilgevallen. Tijdens het inhalen op de snelweg tijdens de drukke avondspits, viel de auto gewoon volledig uit. Via gevaarlijke ma ... Lees meer