wi
door willem1960_1 Mar 13, 2009 om 13:20
Computers & telefonie

Internet + bellen + TV kijken van hetnet

Ik loop erover te denken om mijn pakket internet + bellen bij HetNet uit te breiden met TV kijken. Ik ben zeer tevreden over HetNet, dus waarom niet. Wie heeft er ervaring met het pakket Internet+Bellen+Tv kijken bij HetNet.


Willem


 

749 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 14, 2009 om 20:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0


Hallo,

Ik persoonlijk heb geen ervaring met het net, behoudens het internet. Wel heb ik ervaring met Ziggo die ongeveer hetzelfde pakket aanbied, dus tv, internet en telefoon. Ervaring is niet het juiste woord maar het komt er op neer dat ziggo wel eens verbindingsverlies heeft. Zo viel het tv signaal van de digitale televisie uit bij mijn moeder. Ik had gebeld met de vraag wat er aan hand was. Er was een storing zo leekt het. Ik moest ook bij de buren even kijken of zij tv hadden. Achteraf bleek dat de buren alles in een pakket hadden en dus ook niet konden bellen en/of internetten!

Met andere woorden, ik zou er heel goed over nadenken of dit een goede stap is. Want als de verbinding weg valt dan kun je dus ook niet meer bellen, internetten of tv kijken.


ve
door verwijderd - Aug 21, 2009 om 01:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

de meer je op een lijntje stopt de spannender het wordt. op zich een betrouwbaar pakket (96%). ik moet zeggen of je het nou bij het net pakt, kpn, ziggo of wat dan ook het niet echt uitmaakt. het is een digitaal signaal en zeer afhankelijk van zaken buiten je huis. infta van je isp. het is moeilijk te zeggen wat beter is. alle adsl providers zitten op netwerk van kpn. en kabel providers zitten op de kabel netwerk. dus je hebt eigelijk 2 draaden binnen je huis komen, en op ieder draadje wel 5 providers. dus kijk naar de prijs of huidige contracten om te kijken wat beste voor je is.


ve
door verwijderd - Jan 5, 2010 om 15:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi Willem, ik heb hier geen ervaring mee omdat het op mijn adres nog niet leverbaar is. Ik zou dus voor je gaat overstappen op de site van je provider in dit geval dus www.kpn.com een postcodecheck te doen om te zien of het op jouw adres wel kan.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

ha
halicaphi - Oct 6, 2024 om 11:13
Vakantie & reizen

Refund mails alitalia???

Nu, na meer als twee jaar na het faillissement van Alitalia krijg ik een reactie van Alitalia mbt een refund voor twee geannuleerde tickets.
Men vraagt hiervoor een copie van mijn ID en mijn bankgegevens.
ik vertrouw dit niet helemaal.
Zijn er meer mensen die een mail hebben gehad of ervaring hiermee hebben? Lees meer