cr
door croese Jul 18, 2007 om 15:55
Computers & telefonie

Items in "archief allemaal"verwijderd

Ben zondag 15/07 met mijn comp. bezig geweest, en ontdekte plotseling dat mijn "archief allemaal" van Email totaal verwijderd was.Ben-als leek-gaan zoeken of die ietems nog ergens anders stonden, maar kan niets vinden, en vindt dit erg jammer, omdat er ook items in staan van jaar 2006.Heeft iemand idee of ik deze items nog ergens kan terugvinden, wel graag in lekentaal.Kan zijn dat ik op de knop gedrukt heb(dat is het enige wat ik voor het eerst gedaan heb)van "internetopties, alles verwijderen inkl.wachtwoorden.Graag iemand die mij kan helpen, of weg is weg.

642 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

spleetoog
door spleetoog - Jul 18, 2007 om 18:16
130 Antwoorden / 0 Vragen
0

als je vista hebt kan je via start  bij  zoek opdrachten starten in toetsen wat je zoekt en de pc vind het zo weer.


cr
door croese - Jul 19, 2007 om 15:39
6 Antwoorden / 5 Vragen
0

Helaas heb Windows XP, dus nog geen oplossing, is er nog hoop?

gsm
door gsm - Jul 20, 2007 om 11:29
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Hallo Croese,

U vermeld helaas niet welk e-mail programma u gebruikt:
Outlook (jaartal vermelden) of
Outlook Express.
Een e-mail archief kan niet verwijderd worden via de Internet-opties van de Internet Explorer. Dus moet er iets anders gebeurd zijn.

Als u in Outlook of in Outlook Express een map verwijderd heeft, dan zit deze map misschien nog in de map Verwijderde items, tenzij u de map Verwijderde items  na 15-07 leeggemaakt heeft.
U kunt de map eventueel nog uit Verwijderde items terugzetten door deze met de linkermuisknop ingedrukt te verslepen naar lokale mappen.

Groet,
GSM



dh
door dhindriks - Jul 29, 2007 om 13:12
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Welk Internet heeft U,tochniet van het Home zeker,


lees mijn bericht'waarschuwing voor home gebruikers'

cr
door croese - Jul 29, 2007 om 13:25
6 Antwoorden / 5 Vragen
0

Ik heb geen Home maar KPNPLANET.


Antw. op os ik Outlook of Outlook expres heb,heb ootlook expres.


Het slepen lukt niet, hebmaar 1 map genaamd verwijderen, en 1 map "archief allemaal" en die is plotseling helemaal leeg.Dat is het probleem, waar zitten mijn items die voor 15/07 nog wel in de map "archief allemaal" zaten?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wi
Wintertje0 - Apr 24, 2024 om 21:27
Geldzaken & recht

Zakelijk energiecontract consument

Mijn vader is opgebeld door een energieboer dat het huidige contract bijna afliep. Helaas is hij toegehapt op een aanbieding en heeft een nieuw contract afgesloten.

nu loopt echter het contract van mijn ouders nog twee jaar. Daarom hebben ze een mail gestuurd dat ze afzien van het contract volgens de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Echter reageert de energieleverancier terug dat ze ... Lees meer

lo
lo25 - Apr 30, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Opzoek naar betrouwbare huurwoning website DH

Ik ben op zoek naar een huurwoning in Den Haag, nu heb ik er een aantal gevonden die interessant zouden kunnen zijn, echter allemaal op websites waar je een betaald account dient aan te maken alvorens je kunt reageren op een woning of een bezichtiging kunt plannen.
Zitten hier ook betrouwbare websites tussen en zo ja welke zijn dit?


Lees meer

Peteri
Peteri - Apr 24, 2024 om 11:24
Geldzaken & recht

Overschrijvingsfomulier fraude

Ik help iemand van 85 met administratieve dingen. In Dec 2023 heeft hij overschrijvingsform abn gestuurd voor anwb lidmaatschap van €17. In feb 2024 kreeg hij aanmaning en bleek het niet afgeschreven. Dus maakte hij nog een aan, die werd betaald. Nu is er met het 1. Formulier in maart € 497 afgeschreven naar rekening in België, met zelfde naam erbij als hij heet. Blijkbaar is formulier bij po ... Lees meer