binkie
door binkie Nov 13, 2005 om 13:48
Computers & telefonie

Kopieerapparaat

Ik heb adressen afgedrukt op etiketpapier. Nu moet ik deze adressen 2 keer hebben. Deze adressen heb ik niet meer op de pc staan.


Vraag is: Kan ik stickervelpapier in het kopieerapparaat leggen. Blijven de stickers op het papier, of blijven ze in het apparaat hangen.  


Wie heeft hier ervaring mee?

611 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ijzerbroot
door ijzerbroot - Nov 13, 2005 om 14:09
460 Antwoorden / 6 Vragen
0


Beste binkie,


er is te veel verschil in kopieerapparaten en in stickervellen om u daar zekerheid over te kunnen geven. Ik heb die truuk wel regelmatig met succes uitgevoerd, maar het is me ook wel eens gebeurt dat 1 van de stickers op 1 van de transportrollen vast bleef zitten.


Ik zou zeggen: probeer het, met de nodige voorzichtigheid. Mocht het niet uw coppier zijn, vraag dan toestemming voor dat experiment.


Wanneer u over een scanner beschikt, kunt u de stickervellen ook scannen en weer printen.


IJzerbroot

ko
door koedijkjvd - Nov 13, 2005 om 22:38
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als u in het bezit bent van de verpakking van de stickervellen kunt u zien of deze geschikt zijn voor kopieerapparaten en laserprinters.


De temperatuur van dergelijke apparaten loopt op het moment van het branden van de toner heel kort maar wel heel hoog op. U kunt het apparaat behoorlijk beschadigen als u stickers gebruikt die niet geschikt zijn.


Zijn de stickers geschikt voor een laserprinter dan kunt u ze ook gebuiken in een kopieerapparaat.

cassandra_1
door cassandra_1 - Nov 13, 2005 om 23:56
117 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste Binkie,


Op mijn werk moet ik regelmatig gebruik maken van stickervellen. Nu zitten de adressenbestanden in de computer, maar tot een paar jaar geleden kopieerde ik altijd op stickervellen en heb nooit problemen gehad. Het enige waar je aan moet denken is dat je er niet teveel ineens doet, want als de kopieermachine te warm wordt kun je wel problemen krijgen. Maar dat geldt ook voor gewoon papier.


Groeten, Cassandra

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer