mi
door miguel Mar 16, 2006 om 09:00
Computers & telefonie

KPN flexibel allround de goedkoopste?

Al een paar jaar bel ik mobiel met een KPN flexibel allround abonnement. Dat gebeurt zowel vanuit Nederland als het buitenland.


Ik ben er achter gekomen dat wanneer ik vanuit het buitenland bel, mijn rekening dramatisch hoge vormen aanneemt. Navraag bij de KPN leerde mij dat men daar ook niet helemaal op de hoogte is van de diverse abonnementsvormen. De één beweert dat ik beter over kan stappen naar een KPN mobiel 160 abonnement en de ander beweert dat mijn huidige abonnement het beste is voor mij. Erg duidelijk zijn ze dus niet bij KPN.


Kan iemand mij vertellen wat het meest gunstige abonnement is voor zowel binnen als buiten nederland? Het hoeft niet perse KPN te zijn...


 


bvd,


 


Miguel

393 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

wt
door wtencate1 - Mar 16, 2006 om 10:02
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

 


Ik denk dat het ook moeilijk is een eenduidig antwoord op je vraag te geven welke abonnements vorm voor jou het gunstig is.


Het belgedrag en de persoonlijke beleving daarbij spelen een grote rol, wellicht is het goed ook naar bereikbaarheid/beschikbaarheid te kijken bij het maken van je keuze.


KPN is dan naar mijn mening een goede keuze, zowel nationaal als internationaal.


Sukses

anniepannie
door anniepannie - Mar 16, 2006 om 10:30
32 Antwoorden / 3 Vragen
0

met flexibel alround betaal je 15,95 per maand en die ben je kwijt daarnaast krijg je gelijk je gesprekskosten


met KPN mobiel kan je alles opmaken wat je betaald b.v. een abo voor 30 euro p.m. betaal je 30 euro maar die kan je ook helemaal opbellen of smsen en gprsen daarbij komt dat je belbundel van 30 euro ook in het buitenland te gebruiken is dus krijg je niet direct kosten erbij maar gaat het dus van je tegoed af


het tegoed wat je over houd neem je een jaar lang mee dus kan je opsparen


dus als je veel in het buitenland zit is het voordeliger om over te stappen op KPN mobiel


Groetjes Anne


 

us
door user999 - Mar 17, 2006 om 12:27
143 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat het meest gunstige abo is ligt volledig aan je belgedrag. Hoe vaak bel in je in het buitenland en in welke landen doe je dat?


Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer