be
door benben Feb 14, 2007 om 06:21
Computers & telefonie

Messengerchecker

Hallo allemaal,via een vriendin kreeg ik het programma messengerchecker toegestuurd. Wie kan mij vertellen wat het is en wat het doet. Alvast bedankt voor de reacties


 

360 11 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 14, 2007 om 07:01
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarschijnlijk één van het onderstaande of een combinatie daarvan:
1) Je computer vol met spyware en/of adware troep zetten
2) Account gegevens stelen (phishing)
3) E-mail adressen verzamelen voor spam

Websites met zogenaamde blockcheckers voor Messenger zijn niet te vertrouwen, het enige wat met Messenger kan is zien of iemand je uit zijn of haar lijst heeft verwijderd (onder opties en dan privacy), daar is geen speciaal programma voor nodig. Vul dus geen e-mail adressen of account gegevens in en download niks van dergelijke sites.

Gooi het bestand weg, en waarschuw je vriendin ook even!

ve
door verwijderd - Feb 14, 2007 om 08:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Hier kun je meer lezen;


InternetOplichting


 


Succes,

ve
door verwijderd - Feb 17, 2007 om 17:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi muiz,

Alle goede bedoelingen ten spijt maar dit mag niet:

Spelregels
Vraag & Beantwoord


- "Het plaatsen van namen en/of persoonlijke infomatie van derden (zoals privé- en/of email-adressen, telefoonnumers) is niet toegestaan."

Gebruiksvoorwaarden
SIDN WHois


- "Zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van SIDN, is het niet toegestaan om de gegevens uit de Whois te compileren, over te nemen, verveelvoudigen (waaronder begrepen het opslaan in een geautomatiseerd gegevensbestand) en/of openbaar te maken door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook."

Een verwijzing plaatsen naar de SIDN Whois lookup kan en mag natuurlijk wel altijd!

Groetjes,

nowhere

ve
door verwijderd - Feb 18, 2007 om 23:06
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hierbij zal ik meteen duidelijk maken dat ik onze advocaat heb ingelicht over dit bericht. Deze zal een verzoek doen naar de persoonlijke gegevens van verantwoordelijke aangaande plaatsing van deze gegevens. Dit kan tot gevolg hebben dat we deze persoon zullen gaan vervolgen wegen het bloodgeven van persoonlijke informatie uit sidn.

ve
door verwijderd - Feb 18, 2007 om 23:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

master x Wat een onzin verhaal. De manier waarop jij hier commentaar geeft is een duidelijk bewijs dat er iets met je mis is.


Het is vervolgens "wegens" en het is blootgeven.


Heb jij belangen bij deze duistere firma????

ve
door verwijderd - Feb 20, 2007 om 16:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dat is idd een smerig zaakje, veel mensen trappen hier in.


Iemand zou hier eens onderzoek naar moeten doen.

[Edit redactie. http://www.sidn.nl/ace.php/c,727,43,,,,Is_de_naam_nog_vrij_.html?lang=NL&uitgebreid=CHECKED&domein=messengerchecker.nl ]

ve
door verwijderd - Feb 20, 2007 om 17:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@genux: ik denk zelfs dat het verwijzen naar een link niet strafbaar is. Als het überhaupt strafbaar is, lijkt me niet!


Lijkt me een storm in een glas water, masterx is een beetje in de war, en hoe wil hij/zij namen achterhalen? Niet via dit forum, dat moge duidelijk zijn.


Kortom, masterx: blablabla........

ve
door verwijderd - Feb 20, 2007 om 17:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

2610sqn


ik meen net voor de link "edit redactie" te zien staan, dat zou kunnen inhouden dat er oorspronkelijk wel de info stond, waarnaar nu de link verwijst... Geen idee of dat zo is, maar het zou kunnen.

ve
door verwijderd - Feb 20, 2007 om 17:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

2 moet zijn @

ve
door verwijderd - Feb 21, 2007 om 02:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hoi, hoi


het is de bedoeling dat die messengerchecker kijkt wie jou geblokt heeft of uit zijn /haar lijst gegoid heeft! dit is dus vette onzin want degene van wie je het wil weten krijgt dan dus een mail waarin staat: heb jij .... verwijderd geblokt uit je messenger lijst! dus het helpt helemaal niks want diegene moet daar zelf antwoord op geven!


mvg

ve
door verwijderd - Feb 21, 2007 om 02:55
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Misschien is het inmiddels aangepast, maar op verschillende websites is te lezen dat het om het onderstaande bericht gaat (te vinden op verschillende websites):

> He *****@hotmail.com,
>
> Ik stuur je deze leuke link om eens te proberen: http://www.messengerchecker.nl
> ! Ik heb het ook gedaan.
>
> Je staat in mijn MSN lijst vandaar dit mailtje.
>
> Grz van je MSN buddy *******@hotmail.com
>
> Ontvang je teveel emails van mij, laat het mij dan even weten.

Gewoon spam dus, daar kun je melding van maken via http://www.spamcop.net

Zoals ik aangaf in mijn vorige bericht kun je bij Messenger onder opties en vervolgens privacy gewoon zelf controleren of iemand je uit zijn of haar contactlijst heeft verwijderd. Klik met rechts op een e-mail adres, als de optie verwijderen beschikbaar (zwart) is dan heeft de ander je verwijderd. Controleren of je geblokt bent is NIET mogelijk.


Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Co
Cor0789 - Sep 15, 2024 om 16:38
Geldzaken & recht

Verhuurder weigert inzage servicekosten aan huurcommissie. Wat nu?

Een huurder van onze flat (66 woningen)  heeft huurcommissie ingeschakeld om te beoordelen of de onderliggende facturen van de servicekosten wel kloppen. 

De huurcommissie heeft een onderzoeksrapport geschreven en de servicekosten op 0 gezet omdat verhuurder ondanks herhaald verzoek weigert inzage in de facturen te geven. 

Zoals huismeesterkosten terwijl er geen huismeeste ... Lees meer