ma
door margrith Dec 21, 2007 om 12:13
Computers & telefonie

Nintendo ds-lite r4ds of m3ds real

Wij willen zo'n kaart kopen. ( dit is een kaart waar wel 50 spelletjes opgezet kunnen worden), maar nu zagen wij bij bepaalde leveranciers dat de r4ds niet meer leverbaar was en dat de m3ds real de opvolger was.


Wie kan mij in gewone nederlandse taal vertellen of deze kaart inderdaad beter is  of toch maar gewoon de r4ds bestellen.??


Wij zien uit naar jullie reacties, mijn zoontje kan niet wachten met bestellen.!


margrith

1653 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

4711
door 4711 - Dec 21, 2007 om 17:04
885 Antwoorden / 2 Vragen
0

Bijde kaarten bevatten illegaal gecopieerde spellen en als de DS ooit schade op zou lopen is dit buiten de garantie, de meeste spelen met dit soort kaarten, omdat de orginele onbetaalbaar zijn, zie prijs per spel in aanbieding al minimaal €12,95 en die wilde is dus nooit hebben.... dus 50 x tenminste 12,95 = €649,50 dus erg goedkoop....


Ik begreep dat er nieuwe kaarten met meer geheugen zouden komen dus of de nieuwe m3ds ook 50 heeft? Volgens mij meer.... of voor zwaardere spellen!

ja
door jasperdg - Feb 5, 2008 om 23:46
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nou ik heb ook zo'n kaart (R4DS) en ik hoef niets te veranderen aan mijn DS, het werkt eigenlijk hetzelfde als een gewoon spel opstarten maardan moet je eerst even bladeren. Mocht de DS kapot gaan, haal je de kaart eruit en stuur je hem naar de klantenservice.

timber_1
door timber_1 - Feb 25, 2008 om 19:47
15 Antwoorden / 5 Vragen
0

Mischien een wat telaate reactie van mij.


Zie een eerdere reactie van mij op dit forum wat dit onderwerp betreft.


De zgn opvolger van de R4DS (nog steeds verkrijgbaar) is de TTDS.Is nog eens goedkoper ook.


 4711 >>>> Downloaden is nog steeds niet illegaal!!!!!!!!


VR GR Timber

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - Sep 29, 2024 om 19:46
Vrije tijd & tuin
Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Ik heb op mijn balkon een prachtige coleuspant in een pot die steeds meer bloemetjes krijgt. De plant is een siernetel. Zo langzamerhand word de pot een beetje te klein, en vraag ik me af of het geen kwaad kan om een bloeiende plant over te potten 

Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer