ze
door zes68 Feb 15, 2006 om 11:40
Computers & telefonie

OMZETTEN VIDEOCD

HALLO, WEET IEMAND OOK HOE IK EEN VIDEOCD OMZET NAAR EEN BESTAND WAARMEEIK OOK MET EEN GEWONE DVDSPELER HET EIGENGEMAAKTE FILMPJE KAN BEKIJKEN .HET BESTAND OP DE CD IS WMV. EN WAT VOOR BESTAND KAN IK HET BESTE KIEZEN? BVBDANK

211 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

NatureTravel
door NatureTravel - Feb 15, 2006 om 12:13
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

Dat het kan staat buiten kijf. Er zijn véle programma's in de winkel te koop die dit voor u kunnen doen, varieërend in prijs van een kleine 50 Euro tot vele 100'en Euro's.


Veel CD brandpakketten kunnen het standaard, ik gebruik er zelf Nero voor.


Stap eens binnen bij een computerzaak en maak daar uw keuze zou ik zeggen!


Dam

pavoordf
door pavoordf - Feb 15, 2006 om 12:26
519 Antwoorden / 73 Vragen
0

van www.computeridee.nl downloads voor NOP


The Film Machine
Al meerdere malen hebben we u via workshops uitgelegd hoe u van een avi-film (bijvoorbeeld DivX) een (s)vcd of dvd maakt en er eventueel ondertiteling aan toevoegt. Dat was altijd een hele klus. Nu niet meer, dankzij The Film Machine.



The Film Machine is in feite een schil om een aantal freeware-tools. Deze schil voert allerlei scripts uit die het converteren bijna volledig automatiseren. U opent het gewenste avi-bestand en geeft aan of er een mpeg1 of -2 moet worden gemaakt. Het programma werkt met twee commerciële mpeg-encoders maar heeft er ook zelf een aan boord die gratis is. Vervolgens geeft u uw tv-formaat aan (4:3 of 16:9) en of de film beeldvullend of met zwarte balken moet worden getoond. Dan vertelt u op hoeveel en wat voor cd’s of dvd’s hij moet komen te staan. Vervolgens kunt u ondertitelings-bestanden toevoegen en zelfs een dvd-menu creëren, waarna het programma de hele klus volautomatisch klaart. Het eindresultaat zijn één of meer image-bestanden die u zo kunt branden met een programma als Nero. Dit is een programma om van te watertanden!


http://members.home.nl/thefilmmachine/

jo
door johny321 - Mar 26, 2006 om 16:41
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Gebruik gewoon TMPGEnc en TMPG DVD Author. Dan heb je pas de beste programma's.


TMPGEnc is gratis te downloaden en 30 dagen te gebruiken (MPEG2 ondersteuning vervalt daarna)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer