cr
door croese Apr 21, 2008 om 16:32
Computers & telefonie

Op internet explorer steeds foutmelding

Sinds kort heb ik elke keer als ik b.v Bolcom site heb of Kassa site en er ca. 3 of 5 min. mee werrk, een foutmelding krijg, en deze kan melden of niet, en daarna de site sluit en kom weer op mijn startpagina.Heb ik alleen op Internet Explorer niet op mijn Email.Heb de comp. al op virussen laten scannen, niets aan de hand.Kan iemand mij in lekentaal helpen om dit euvel te verhelpen?Systeemherstel ook al gedaan, geen oplossing.

503 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gsm
door gsm - Apr 21, 2008 om 16:39
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Ga in de internet explorer via het menu Extra naar de Internetopties.
Ga naar tabblad Geavanceerd en klik daar op: Opnieuw instellen...

GSM



cr
door croese - Apr 21, 2008 om 19:31
6 Antwoorden / 5 Vragen
0

Sorry, alles gedaan wat je schreef, moest internet explorer opnieuw installeren, opnieuw opgestart, Bolcom site weer geopend, en heb 5 min. vol gehouden, en weer een foutmelding, rapport verst. ja,en hij sluit pagina zelf.Jammer maar geen oplossing.


Nog een idee?

gsm
door gsm - Apr 21, 2008 om 22:51
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Probeer of het ''minstens 10 minuten uitzetten (en daarna pas weer aan zetten) van de modem'' een oplossing biedt. Haal daarbij de stroom van de modem door de modem adapter los te koppelen van het stopcontact.

Ga anders eens goed scannen op virussen!

Zorg dat de virusscanner alle updates binnengehaald heeft en doe dan een scan.
Gebruik slechts één virusscanner, bijvoorbeeld AVG Free, of Antivir Pers.
Daarnaast is het gebruik van Spybot Search & Destroy aan te raden.
Ook Windows Defender (standaard in Vista) kan veel problemen verhelpen.

Kijk ook hier: http://support.microsoft.com/kb/285212/nl


Probeer anders eens Firefox. Dat is een zeer goede browser, die als veiliger bekend staat dan IE.

GSM



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wi
Wintertje0 - Apr 24, 2024 om 21:27
Geldzaken & recht

Zakelijk energiecontract consument

Mijn vader is opgebeld door een energieboer dat het huidige contract bijna afliep. Helaas is hij toegehapt op een aanbieding en heeft een nieuw contract afgesloten.

nu loopt echter het contract van mijn ouders nog twee jaar. Daarom hebben ze een mail gestuurd dat ze afzien van het contract volgens de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Echter reageert de energieleverancier terug dat ze ... Lees meer

lo
lo25 - Apr 30, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Opzoek naar betrouwbare huurwoning website DH

Ik ben op zoek naar een huurwoning in Den Haag, nu heb ik er een aantal gevonden die interessant zouden kunnen zijn, echter allemaal op websites waar je een betaald account dient aan te maken alvorens je kunt reageren op een woning of een bezichtiging kunt plannen.
Zitten hier ook betrouwbare websites tussen en zo ja welke zijn dit?


Lees meer

Peteri
Peteri - Apr 24, 2024 om 11:24
Geldzaken & recht

Overschrijvingsfomulier fraude

Ik help iemand van 85 met administratieve dingen. In Dec 2023 heeft hij overschrijvingsform abn gestuurd voor anwb lidmaatschap van €17. In feb 2024 kreeg hij aanmaning en bleek het niet afgeschreven. Dus maakte hij nog een aan, die werd betaald. Nu is er met het 1. Formulier in maart € 497 afgeschreven naar rekening in België, met zelfde naam erbij als hij heet. Blijkbaar is formulier bij po ... Lees meer