ij
door ijsvogeltje_1 Jul 17, 2009 om 21:44
Computers & telefonie

Openen bijlage wmv in outlook

Waarom kan ik plotseling de meegestuurde wmv bestanden niet meer openen in outlook? Wanneer ik dubbelklik op de bijlage, word windows mediaplayer wel opgestart, maar begint niet af te spelen. Wanneer ik dan op play druk, krijg ik het laats afgespeelde bestand te zien,maar niet de bijlage die ik wil zien. Wanneer ik de bijlage opsla in mijn documenten, lukt het wel om af te spelen. Wat is hiervan de oorzaak?

540 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edrick3
door edrick3 - Jul 18, 2009 om 11:39
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo ijsvogeltje,


Even controleren: Ga naar Start, Configuriescherm, Mapopties. Klik op het tabblad Bestandstypen. Scroll even naar beneden naar .wmv   Op de onderste helft van het tabblad (onder het 'venster') moet staan "Openen met ..." Hier moet staan: Openen met Windows Mediaplayer. Als dit er niet staat even op Wijzigen klikken. Er opent zich een nieuw venster en daarin naar de gewenste regel scrollen. Indien nodig aanvinken: altijd openen met dit programma.


Suc6

ij
door ijsvogeltje_1 - Jul 19, 2009 om 16:05
13 Antwoorden / 3 Vragen
0

Ik weet niet wat er is gebeurd, maar probleem heeft zich na enkele dagen vanzelf weer opgelost, misschien heeft het met een of andere update te maken gehad?

edrick3
door edrick3 - Jul 19, 2009 om 19:31
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Bedankt voor de terugkoppeling. Goed dat alles weer werkt. Denk niet dat dat door een update is gekomen, maar waardoor dan wel ..... ? Toch maar even controleren of de instellingen goed staan (zie hierboven)!


Met vr.gr.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wi
Willem70 - May 6, 2024 om 17:54
Winkels & webshops

Zomerbloesen met borstzakje moeilijk te krijgen

Ik heb altijd wat in mijn borstzakje ,diabetes meter ,maar bloezen met zo'n zakje zijn bijna niet meer te krijgen in NL Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer