zw
door zwaanme Feb 15, 2004 om 22:50
Computers & telefonie

Opstart menu

Onlangs heb ik opnieuw Windows XP geïnstalleerd. Ik lette daarbij niet op en installeerde Windows op de D:\ schijf in plaats van mijn C:\ schijf. Ik heb Windows opnieuw geïnstalleerd op mijn C:\ schijf en de versie op de D:\ schijf gewist. Maar ik krijg nog steeds elke keer dat ik de computer start een menu waarbij ik moet kiezen welke windows versie ik wil gebruiken: die op de C:\ schijf of de gewiste versie op de D:\ schijf. Is er een manier om dit menu uit te schakelen of op een andere manier te omzeilen?

462 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

poiter
door poiter - Apr 16, 2004 om 12:41
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Via configuratiescherm -> systeem -> geavanceerd -> opstart en herstel kun je de opstartmogelijkheden instellen en wijzigen.

zw
door zwaanme - Apr 16, 2004 om 12:41
4 Antwoorden / 5 Vragen
0

Bedankt,
Ik wist dat er 'ergens' een menuutje voor moest zijn, maar kon het niet meer terugvinden.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer