be
door berkeltje_1 Dec 17, 2005 om 14:07
Computers & telefonie

Outlookexpress

ik heb sinds ik bij casema zit problemen met het opstarten van mijn enmail. mijn inkomende email account springt iedere keer terug naar 127.0.01 en iedere keer moet ik dit veranderen en dat kost een hoop ergenis, ik heb dat een aantal keren met casemahelpdisk en telefonisch geprobeerd optelossen maar dit lukt niet, ook kan ik geen berichten met paperclip als bijlage doorsturen, krijg ik melding van server heeft al 60 seconde niet gereageert, kortom een hoop ergenis en nog steeds geen oplossing, wie kan mijn helpen.


Alvast bedankt namens berkeltje

419 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ro
door rondeb - Dec 17, 2005 om 15:48
11 Antwoorden / 9 Vragen
0

Hallo,


Ip nr 127.0.01 is het ip nr van je eigen computer. Je moet je servers wel goed instellen zoals de pop3 en smtp server e.d.   Open outlook express-->extra-->accounts-->eigenschappen.


Dan wordt er een venster geopend en daar moet je internet acount staan bij mij is dat MAIL.HOME.NL klik deze aan en druk rechts op eigenschappen.Dan wordt er een venster geopend waar je naam en emailadres staat. Druk dan op tab blad server en stel je inkomende e-mail in (pop3) en je uitkomende e-mail (smtp) bij mij staat bij beide mail.home.nl  . Vul je acountsnaam in en je wachtwoord en zet een vinkje bij wactwoord onthouden .


Ik hoop dat ik je genoeg heb geholpen en dat je probleem hiermee is verholpen zo ja laat het me dan effe weten.


Met vr gr Ron de B


 

be
door berkeltje_1 - Jan 12, 2006 om 11:28
2 Antwoorden / 7 Vragen
0

hoi sorrie dat ik zo laat reageer maar computer was weg, het probleem is dat als ik dat gedaan heb en ik heb mijn computer afgesloten dat als ik hem dan weer opstart het weer hetzelfde liedje is


groetjes berkeltje

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer