de
door deays Mar 16, 2006 om 14:01
Computers & telefonie

Pc loopt vast bij openen van kassa.vara.nl

Goedendag,


Het is weken dat thuis kan ik niet op de site van www.kassa.vara.nl , mijn pc loopt vast en ik moet het helemaal opnieuw opstarten.


Wat kan het probleem zijn?


Groeten,

257 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Mar 16, 2006 om 14:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Doen andere sites het wel gewoon? Loopt de pc wel echt vast, komt er niet na een minuut of een paar minuten een foutmelding? Wacht eens met de pc te resetten en kijk wat voor foutmelding er verschijnt. Als dat gebeurt, meld deze dan hier even terug.


Ik gok dat de instellingen voor DNS niet juist zijn, maar dan doen andere sites het ook niet als dat zo is.

ve
door verwijderd - Mar 16, 2006 om 14:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Server van Vara Kassa is te klein zodat er bij veel bezoekers de site zo langzaam opstart dat het wel lijkt of de PC vast loopt.
Dat is hoogstwaarschijnlijk dus NIET het geval.

Ik denk dat één van de Vara-Kassaredactieleden met schildpadsoep of met slakkenolie over die server is gevallen.

Op een andere manier kan ik die   t  r  a  a  g  h  e  i  d   niet verklaren.
Maar ja, 't Is de VARA hè, met centen,stuivers en dubbeltjes van de gewone man 'hoog opgericht' dusmet al die bezuinigingen zal een beetje extra vermogen wel niet op te brengen zijn.

Of wel? Heren/dames van deze Kassa-redactie?

En   ................'k Wil die rooie haan terug!!! zegt;

De Vrije Vogel



ve
door verwijderd - Mar 16, 2006 om 16:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ja andere sites doen het gewoon bij mij. Sinds rond januari heb ik dit probleem, dat ik kan niet op de kassa site komen. Hier op mijn werk doet het gewoon. Dus waarom kan ik niet op op kassa site thuis weet ik niet.


gr.

ve
door verwijderd - Mar 25, 2006 om 21:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is aan te raden om ook eens een virusscanner over uw bestanden heen te laten lopen. Een hele goede scanner is Hitmanpo. Deze kunt u downloaden op www.hitmanpro.nl


Hopelijk gaat het dan weer wat beter ;)

ve
door verwijderd - Mar 26, 2006 om 15:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

alles wissen je internet temp files je cookies je geschiedenis dan computer opnieuw opstarte das een normaal probleem das so opgelost

ve
door verwijderd - Mar 26, 2006 om 15:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hoi,


Bedankt voor jullie reacties, maar wonderlijk die woensdag 16 maart jl, toen ik mijn vraag stelde, kwam ik thuis, ging direct op het site, kon ik zonder problemen het site op. Ik kan normal inloggen, een en ander opzoeken, verlenging van Kassa op internet volgen.


Raar maar waar.


gr.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer

El
Eline72 - Sep 27, 2024 om 10:37
Winkels & webshops

Webshop Salura

Hallo ik heb 6 september een spiegel besteld bij website Salura maar heb deze nooit ontvangen.  de site is nu ook niet meer bereikbaar. Ik had een track and tracé ontvangen en daar stond in dat de spiegel verzonden was vanuit China en in Nederland was aangekomen maar even later deed de track and trace het niet meer. Dit bedrijf zou in Amsterdam zitten en had alleen een website heb verschillende ... Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer