ti
door tina Feb 20, 2006 om 20:33
Computers & telefonie

Pc opstarten.

Soms gebeurd het als ik mijn Pc opstart hij blijft hangen op het zwarte scherm waarop de hardware staat, en ik krijg er dan geen beweging meer in. de enige oplossing die ik weet is hem dan terug af te sluiten en opnieuw op te starten tot hij het wel  doet.             Kent er iemand een betere oplossing ?             

346 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mi
door mistermac - Feb 20, 2006 om 20:47
18 Antwoorden / 0 Vragen
0

Tina,


Het is wel een zeer sumiere beschrijving van je probleem. Zoals ik het begrijp cindt jouw computer wel alle hardware die in de kast is ingebouwd maar vervolgens wordt het besturingssyteem niet opgestart. Wat mij niet duidelijk is hoever komt jouw computer exact tijdens het opstarten voordat hij er de brui aan geeft? Als jouw computer niet volledig door het "hardware" gedeelte heen komt tijdens het opstarten dan raad ik je aan om hem ergens ter reparatie aan te bieden. Want dan zit er een storing je jouw computer.


Komt jouw computer wel door het "hardware" gedeelte heen, dan heb je een software matig probleem. Ik leidst uit jouw verhaal af dat je geen melding krijgt die inhoud dat er geen besturingssyteem kan worden gevonden. Of te wel hij vindt wel iets maar start niet door.  Is dit laatste het geval dan is zoals ik het nu inschat de oplossing om een backup van hert besaturingssyteem terug zetten. Als je die niet hebt dan maar het besturingssyteem opnieuw installeren op een schone geformteerde schijf (en niet veregeten om vooraf je eigen bestanden veilig te stellen).


Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

sloterplas
door sloterplas - Feb 21, 2006 om 14:12
35 Antwoorden / 20 Vragen
0

Het gebeurd mij ook wel eens en dan kom ik tot de ontdekking dat ik vergeten ben de discette eruit tehalen die ik gebruikt heb delaaste keer.Dus voor het afsluiten altijd'de discette eruithalen.


 

silly4
door silly4 - Feb 21, 2006 om 15:55
24 Antwoorden / 2 Vragen
0

Start in de veilige modus en daarna in d3e normale. Je kunt ook ff. kijkenof de videkart er goed in zit.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer