ar
door arnel Sep 9, 2005 om 21:28
Computers & telefonie

Planet ADSL opzeggen hoe dan toch een emailadres?

Wij hebben via KPN een ISDN telefoonabonnement, daarnaast ADSL met provider Planet. We vinden het totaal nogal duur, zit ook domeinhosting voor website bij. Alleen Planet kost al 45 per maand, we willen de website bijv door Lycos laten doen, dat kost ong 30 per jaar.
Maar hoe komen we dan aan een normaal e-mailadres, want we willen geen hotmail adres voor ons privé.


Of zou alles bij Wanadoo kunnen? dus telefoon + internet en dan de website bijv. via lycos of andere aanbieder. 4 telefoonnummers hoeven we niet meer zoals nu met ISDN maar wel 2 nummers omdat ons bedrijfje een eigen nummer heeft.


 

428 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

redfloor
door redfloor - Sep 9, 2005 om 21:58
166 Antwoorden / 21 Vragen
0

Ik heb er niet al te veel verstand van, maar ik weet dat je vaak bij een eigen internetpagina een 'alias'-emailadres kun aanmaken. Deze stuur je dan vervolgens door naar een gratis emailadres, zoals gmail.


Ben trouwens wel benieuwd waarom jullie geen hotmail o.i.d. willen hebben. Ik weet dat je bij gmail gratis een emailaccount kunt aanmaken, waarbij je 1 GB opslagruimte krijgt.


Met vriendelijke groet,


Floor

hoffie1965
door hoffie1965 - Sep 9, 2005 om 22:36
126 Antwoorden / 0 Vragen
0

misschien kan je je probleem iets duidelijk omschrijven???


want wat wil je nou? okee weg bij planet omdat het 45 euro per maand kost, maar als je zou gaan kijken bij planet kom je er vast wel achter dat planet ook goedkopere abo's heeft... kijk is prachtig dat Lycos het voor 30 euro per jaar doet, maar dat komt dan wel bovenop je ADSL abo, terwijl je bij 99% van de ADSL leveranciers gratis ruimte hebt voor een website....


En ehhh wat betreft die Wannadoo (denk live box) doe daarvoor hier maar eens een zoekopdracht, denk niet dat je als bedrijf erg vaak niet te bereiken wil zijn


S6

hoffie1965
door hoffie1965 - Sep 9, 2005 om 22:38
126 Antwoorden / 0 Vragen
0

Redfloor, het staat zo lullig een bedrijf met een hotmail account, ik zou die inm ieder geval niet serieus nemen

redfloor
door redfloor - Sep 9, 2005 om 23:00
166 Antwoorden / 21 Vragen
0

hoffie, dat snap ik inderdaad ook wel. Ik heb echter ook stiekem een hotmail. Inmiddels heb ik ook diverse 'professionele' emailadressen. Deze zijn allemaal echter 'alias-adressen'. Uiteindelijk komt het allemaal in mijn hotmail terecht, alleen staat het wat professioneler.

hell-rider
door hell-rider - Sep 13, 2005 om 15:08
573 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hai Arnel,


Blijf zitten waar je zit en verroer je niet.


Stom antwoord misschien maar als ik het goed begrijp werkt nu alles naar behoren alleen je denkt dat je een beetje veel betaald.


KPN en ISDN is relatief duur terug naar een normale lijn gaat niet want je hebt 2 nummers nodig. Ik neem aan dat je een ADSL verbinding hebt en die loopt ook via KPN.


Als je de boel zou gaan veranderen en je neemt b.v. bij Wanadoo een abonnement, niet eens de snelste, ben je ook € 34.95 per maand kwijt. Nu heb je nog de hosting erbij voor je website plus je mailadressen. Natuurlijk zullen er ook goedkopere aanbiedingen zijn maar als je gaat veranderen zeg ik niet doen, je hoort alleen maar narigheid als er veranderd wordt van providers.


Daarom denk ik dat mijn eerste zinnetje een verstandige keuze is maar een beslissing nemen doe dat in ieder geval niet overhaast dat scheelt een hoop ergernis.


Succes met je beslissing, WillemG

ar
door arnel - Sep 13, 2005 om 15:10
3 Antwoorden / 17 Vragen
0

Dank jullie wel voor je moeite, we gaan het overleggen, het laatste wat ik heb nagevraagd is ADSL via Casema, dan kom ik op 35,= per maand met 2 telefoonnummers, we hebben nog tot eind deze maand de tijd om KPN op te zeggen en Planet kan pas per 1 december, dus blijven we nog even  wikken en wegen.

re
door renate_b60 - Sep 22, 2005 om 12:38
33 Antwoorden / 10 Vragen
0

Wat overigens ook een mogelijkheid is is een inbelabonnemetn afsluiten bij planet of HetNet. Dan heb je voor 2.95 per maand iets van 5 email adressen van hen. En de inbelverbinding gebruik je geowon helemaal niet. Via wanadoo zou ik niet gaan, want dat brengt alleen maar problemen met zich mee.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ha
halicaphi - Oct 6, 2024 om 11:13
Vakantie & reizen

Refund mails alitalia???

Nu, na meer als twee jaar na het faillissement van Alitalia krijg ik een reactie van Alitalia mbt een refund voor twee geannuleerde tickets.
Men vraagt hiervoor een copie van mijn ID en mijn bankgegevens.
ik vertrouw dit niet helemaal.
Zijn er meer mensen die een mail hebben gehad of ervaring hiermee hebben? Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer