ma
door maikelvu Mar 28, 2004 om 11:15
Computers & telefonie

Serversoftware beschadigd

3 maanden gelden kocht ik een eigen server en bijbehorende software bij subhosting.nl. Gisteren werd deze server gehackt en is de besturingssoftware (van linux) beschadigd door de hackers. Ik heb niet de mogenlijkheid hier iets aan te doen. Op mijn aankoop heb ik 2 jaar garantie. De server staat gehost bij subhsoting. In hoevere is het mogenlijk om of mijn geld terug te krijgen of dat de server gerepareerd wordt?

419 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jo
door johan911 - Apr 16, 2004 om 13:07
35 Antwoorden / 1 Vragen
0

Naar ik aanneem heb je een overeenkomst gesloten met subhosting.nl -> lees deze even door. Daar staat in waar zij en u verantwoordelijk voor zijn en waar de garantie op zit. Als zij alles uitgevoerd hebben zoals overeengekomen is en de beveiliging was door hen uitgevoerd dan hebben zij gefaalt.
Het lijkt mij dat jezelf verantwoordelijk bent (direct of indirect) voor de beveiliging en verdere installaties van je systeem want je bent nl. de opdrachtgever. Waar geen opdracht toe gegeven is wordt niet uitgevoerd. Maar vraag dit even na bij subhosting.nl of lees contract.
De server repareren is wellicht alleen het opnieuw installeren van Linux en diverse applicaties. Geld terugkrijgen is lastig als zij niet in gebreke zijn gebleven. Succes.

theus
door theus - Jan 27, 2012 om 00:05
7 Antwoorden / 2 Vragen
0

Staan in deze app ook alle Horeca-zaken met een toilet vermeld? Veel mensen weten niet dat Horecabedrijven het moeten toelaten dat passanten, ook al gebruiken ze niets in de zaak, om in een Horecazaak naar het toilet te gaan. De exploitant heeft dan wel het recht om daar een redelijke vergoeding voor te vragen.

ro
door rondol - Jan 27, 2012 om 11:53
43 Antwoorden / 5 Vragen
0

Staat er ook vermeld of je gratis, of een WC is waarvoor je moet betalen? Niet iedere openbare WC is gratis.

megaman63
door megaman63 - Jan 28, 2012 om 11:22
20 Antwoorden / 2 Vragen
0

Rondol, kijk op hogenood.nl dan app aanklikken en daar kan je een korte demo zien en je eventueel aanmelden voor de app.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ke
Kees Velker - May 3, 2024 om 17:47
Auto & vervoer
Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Dure EV gekocht. Audi RS Etron GT, Leuke auto, maar veel problemen. Na problemen met de verwarming (in de winter viel de verwarming uit, helaas geen verwarming, handschoenen aan om zonder bevroren vingers te sturen) nu recent drie keer achter elkaar is de auto volledig stilgevallen. Tijdens het inhalen op de snelweg tijdens de drukke avondspits, viel de auto gewoon volledig uit. Via gevaarlijke ma ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer