na
door naat9 Dec 4, 2012 om 14:06
Computers & telefonie

Symbool op mobieltje

Kan iemand mij vertellen wat het symbooltje betekent dat ik constant op mijn mobiel zie? Het is een soort liggende streep met twee bolletjes erop. ik dacht zelf dat het betekende dat ik een voicemail bericht heb. Ik heb een poosje last gehad van buitenlandse bellers die achter mijn gegevens aan zaten en die hadden op de een af andere manier mijn voicemail geblokkeerd. Mijn provider heeft mijn voicemail eraf gehaald. Ik heb 'm zelf weer geactiveerd maar het symbooltje blijft staan. in de gebruiksaanwijzing staat niets vermeld over het symbool. Ik heb een Nokia 2720 fold. Weet iemand wat het is en nog belangrijker: hoe het weg gaat? Op mijn voicemail staan zeker geen berichten meer, dat weet ik zeker.Dus daar zit 'm de oplossing niet in.

dank alvast voor de reacties.

4594 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jo
door jorisw - Dec 4, 2012 om 14:12
4340 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het lijkt inderdaad op de "Message Waiting Indicator" voor nieuwe voicemail berichten. Heb je je voicemail al gebeld? Als het goed is verdwijnt het icoontje als er geen nieuwe berichten meer zijn.

zwemmer
door zwemmer - Dec 4, 2012 om 14:13
2638 Antwoorden / 35 Vragen
0

Dat symbool zie ik op het display van mijn decttoestel en betekent : antwoordapparaatsymbool. Het is de aanwezigheid van de functie die ermee aangeduid wordt. Het zal standaard zijn.

na
door naat9 - Dec 4, 2012 om 14:18
14 Antwoorden / 15 Vragen
0

er zijn geen nieuwe voicemailberichten. dus leegmaken gaat niet. Het is natuurlijk ook volstrekt onbelangrijk of dat symbooltje aan of uit staat maar het is sinds die keer dat 'men' mijn voicemail geblokkeerd heeft. En ergens irriteert het me omdat het er voorheen nooit was. Ik ga me er gewoon overheen zetten en doe net of ik het niet meer zie. Alleen jammer dat ik dan niet doorkrijg dat er echt een voicemail is...

na
door naat9 - Dec 4, 2012 om 14:22
14 Antwoorden / 15 Vragen
0

Je gelooft het niet: het is weg! Ik heb mezelf gebeld, een nieuw bericht ingesproken, dat teruggeluisterd en gewist. Toen was het weg. Hoe eenvoudig kan het soms zijn? dat ik daar nou niet eerder op ben gekomen!?

bedankt voor het reageren.

zwemmer
door zwemmer - Dec 4, 2012 om 14:43
2638 Antwoorden / 35 Vragen
0

Top!

lekkerisdat
door lekkerisdat - Dec 4, 2012 om 15:43
4299 Antwoorden / 5 Vragen
0

En nu hop de voicemail weer uitzetten, beetje andere mensen op kosten jagen is niet kostelijk

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Quirine van Steijn
Quirine van Steijn - Oct 4, 2023 om 13:50
Geldzaken & recht

Boete betalen bij abbostop

Ik heb per ongeluk via Abbostop.nl mijn koboplus abonnement laten stopzetten. Ik dacht dat ik rechtstreeks bij Koboplus opzegde.
Kreeg direct een mail met een betalingsverzoek van 29.95. Direct gemaild dat het een vergissing was. Viel geen discussie over te voeren. Heb de afschrijving terug laten boeken. Dag later een mail met eis dat ik binnen 7 dagen 29,95 + 12,95 boete moest betalen. Via e ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Ke
Kees Velker - May 3, 2024 om 17:47
Auto & vervoer
Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Dure EV gekocht. Audi RS Etron GT, Leuke auto, maar veel problemen. Na problemen met de verwarming (in de winter viel de verwarming uit, helaas geen verwarming, handschoenen aan om zonder bevroren vingers te sturen) nu recent drie keer achter elkaar is de auto volledig stilgevallen. Tijdens het inhalen op de snelweg tijdens de drukke avondspits, viel de auto gewoon volledig uit. Via gevaarlijke ma ... Lees meer