poltol
door poltol Apr 8, 2007 om 19:56
Computers & telefonie

Taal voor spellings controle in VISTA tbv E mail

Geachte lezer[es],


Sinds deze week ben ik in het bezit van een DELL laptop met daarop VISTA met WINDOWS MAIL. Alles heb ik wel enigszins op orde maar één ding krijg ik niet voor elkaar. De taal,van de spellingscontrole, instellen voor de E mail. Ik ga naar opties en dan naar spelling. Als ik het venster voor de taal opent staan daar vier talen n.l; Engels, Frans, Duits en Spaans. Geen van de getoonde talen heb ik nodig. De controle moet plaats vinden in het Nederlands. Wie o wie, weet de oplossing?


Alvast bedankt voor de inzet en aandacht.

264 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

btalman
door btalman - Apr 9, 2007 om 00:12
280 Antwoorden / 0 Vragen
0

De taal van het besturingssysteem zelf is wel nederlands? Zonee, dan is de kans groot dat alleen de 'bekende' talen worden ondersteund. Zoja, en zo blijkt na een zoektocht op internet, dan is de ondersteuning voor Nederlands nog niet geïmplementeerd, wat het beeld dat mirosoft, wederom, een half product heeft afgeleverd, bevestigt. Hier is niets anders aan te doen dan te wachten op een update die wel binnen een jaar beschikbaar zal zijn. Vandaar ook mijn advies aan meelezers die overwegen over te stappen op vista: wacht nog een jaar, of anderhalf, totdat vista de eerste 'testfase'/eerste release voor de grote groep gebruikers, voorbij is en er veel fouten/problemen zijn verholpen.
Bram



heremietkreeft
door heremietkreeft - Apr 9, 2007 om 10:25
16959 Antwoorden / 202 Vragen
0

mogelijk moet u nu heel snel zijn als u bij de aankoop er van uit bent gegaan dat alles in het nederlands zou zijn dus ook de spellingscontrole.


U kunt dan rechtsgeldig stellen dat u een apparaat heeft dat niet aan de verwachting voldoet maar aangezien DELL ook nog uitsluitend op afstand verkoopt heeft u het wettelijke recht om het apparaat binnen 7 WERK dagen na ontvangst te retourneren


http://www.wetboek-online.nl/wet/BW7/46f.html koop op afstand

mammeloe
door mammeloe - Apr 9, 2007 om 10:34
29 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik heb vista home premium NL en heb hetzelde als jij dus er niks aan te veranderen.
Ik denk dat je gewoon moet wachten op een update.




Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer