re
door reitsmafiets Sep 22, 2008 om 15:19
Computers & telefonie

Tele2 email en Norton Security

Ik heb onlangs tele2 als provider. Alleen bij de instellingen wordt mijn inkomende email iedere keer op code 127.0.0.1 gezet en niet pop.tele2.nl wat ik WEL ingevuld heb.


Waarschijnlijk is NORTON de oorzaak!


1) Wat moet ik instellen zodat pop.tele2.nl blijft en NIET iedere keer bij het opnieuw opstarten van de computer dit wordt gewijzigd in 127.0.0.1


2) Norton vraagt nu ook om registratie met wachtwoord. Moet ik dit doen of kost dit geld?


Groet


RF


 


 


NORTON vraagt nu ook om updat en verzoekt om


 

505 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Sep 22, 2008 om 15:37
16960 Antwoorden / 202 Vragen
0

Als hier al vaker gemeld: Norton geeft wel vaker problemen met programma's van anderen. Om die reden heb ik bij mijn huidige PC het voorgeinstalleerde Norton op advies van HP verwijderd. Voor het verwijderen, benut:

 norton removal tool, gebruikt u dat niet, dan blijven er restanten achter en houdt u het probleem. Het kan echter helpen als u eerst eens Norton uitschakeld. Ook een mogelijkheid is, dat uw licentie is verlopen en dan wijs ik u op het bestaan van goede en gratis scanners zoals bijv. AVG en Avast.

dirck
door dirck - Sep 22, 2008 om 20:54
3201 Antwoorden / 3 Vragen
0

1) Wat moet ik instellen zodat pop.tele2.nl blijft en NIET iedere keer
bij het opnieuw opstarten van de computer dit wordt gewijzigd in
127.0.0.1


Dit moet je zo laten staan, de meeste virusscanners wijzigen je inkomende en uitgaande mailservers in 127.0.0.1 (localhost)

Dit betekend niets anders dan dat het email-verkeer eerst omgeleid wordt naar je virusscanner (emailscanner) om te controleren of er ook een virus in het mailtje zit.
Wordt er niks gevonden, dan wordt het mailtje verzonden of je krijgt het mailtje binnen.

Als je dus geen problemen hebt, dan kun je het gewoon zo laten staan.

Wat je 2e vraag betreft, als dit een 30 dagen versie van Norton is, dan kun je hem ook verwijderen en de gratis Avast! of AVG proberen.
Bevalt Norton je wel, dan kun je ervoor kiezen om Norton te registreren en ervoor te betalen.

Groet, Dirck

re
door reitsmafiets - Sep 23, 2008 om 12:20
2 Antwoorden / 16 Vragen
0

Hallo Dirk,


Dat betekent dat ik iedere keer weer in de instellingen pop.tele2.nl moet invullen want anders krijg ik geen emails binnen


 


Groet


RF

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

anita555
anita555 - Sep 29, 2024 om 19:46
Vrije tijd & tuin
Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Ik heb op mijn balkon een prachtige coleuspant in een pot die steeds meer bloemetjes krijgt. De plant is een siernetel. Zo langzamerhand word de pot een beetje te klein, en vraag ik me af of het geen kwaad kan om een bloeiende plant over te potten 

Lees meer