t1
door t1coby Feb 15, 2004 om 16:43
Computers & telefonie

Uitgaande e-mail

Ik kan al vanaf eind december geen emails versturen (wel ontvangen)via Outlook Express.Foutmelding "0x800CCC0F"Mijn provider is "HETNET".Diverse keren dure helpdesk gebeld.Maar men kan mij niet meer helpen.Half december heb ik een zgn. Trojan Horse op mijn computer gehad.
Dit is opgelost. Allerlei maatregelen genomen o.a. anti Trojan Horse,Norton Firewall,Virusscanner.Eind December ben ik op een zgn. Blacklist gekomen volgens "HETNET" inmiddels weer eraf maar mijn prbleem bestaat nog steeds.

328 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

pe
door peterp_1 - Apr 16, 2004 om 12:40
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

1. Het is aan te raden om eerst de instellingen in Outlook Express te controleren, aangaande de smtp-server instellingen bij de accounts. Is dit mailhost.hetnet.nl. Komt dit overeen zie dan punt 2.
2. Er is een mogelijkheid dat de Firewall van Norton het versturen van de e-mails tegenhoud. Controleer de regels aangaande Msimn.exe. Dit is het startbestand voor Outlook Express. Mocht dit het ook niet zijn zie dan punt 3.
3. Bij Norton is er een controlefunctie voor uitgaande e-mail. Deze kan het versturen hiervan storen.
Om de ideale instellingen te controleren kun je op de volgende link van Norton kijken:
http://service1.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2001082921552806
4. Het allerlaatste wat je kunt proberen is bij Het Net kijken onder service en dan zoeken onder e-mail op de foutcode. Hier geven zij ook een aantal tips.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer