mi
door misman_1 Apr 7, 2011 om 07:46
Computers & telefonie

Uitslag postcodeloterij

Nu is de jackpot van de postcodeloterij gevallen en staat dit in de mail die mensen kunnen ontvangen als ze meedoen met de loterij.
Er staan foto's van de winnares en de naam ingemeld. Ik dacht dat dat allng niet meer mocht, in verband met gevaar door bv overvallen enzovoort. Vraag is dan ook , mag dit nog steeds?

596 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

de motormuis
door de motormuis - Apr 7, 2011 om 09:14
598 Antwoorden / 13 Vragen
0

Wist niet dat de postcodeloterij al is geweest,maar goed weet ik dat nu ook.
Maar er stond wel altijd bij hun in de voorwaarden/spelregels dat zij promotiefoto's
en stukjes ed mochten gebruiken van de prijswinnaars.En volgens mij zullen die regels niet zijn aangepast.Ik weet niet ofdat dit via internet of via google te controleren is.
En dat het eventueel gevaar op kan leveren ben ik wel met je eens.Maar gelukkig hoor je anders de laatste tijd/jaren weinig meer van ontvoeringen of dergelijke bij mensen die een grote prijs ergens mee hadden gewonnen.
Maar het blijft een risico als je met foto's ed in de krant of op tv komt.
Groeten.

marcel75
door marcel75 - Apr 7, 2011 om 09:41
5124 Antwoorden / 4 Vragen
0

Dan moet je meedoen met de staatsloterij. Juist bij de postcodeloterij kun je nagaan dat je buurt "overvallen" zal worden door allerhande goede doelen maar ook minder goedbedoelende medeburgers. Je postcode is immers een deel van je lotnummer.

Dat is ook een deel van de kracht van de postcodeloterij. Je telt niet mee als je niet meedoet en natuurlijk kom je dan helemaal breed uit in beeld. Dat is bedacht om twijfelaars over te halen toch vooral wel mee te spelen zodat je buren dan minder krijgen en jij niet, zogenaamd als enige, met lege handen blijft staan. Stukje psychologische groepsdwang dus eigenlijk om je toch vooral veel loten te laten kopen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Martijn van den Ham
Martijn van den Ham - May 7, 2024 om 18:46
Huishouden & energie

LOQED slim slot

Ik ben in het bezit van een slim slot van LOQED waar ik zeer veel plezier van heb krijg ik zojuist een mailt binnen dat ze genoodzaakt zijn de cloud dienst betaald te maken voor een bedrag van € 4,95 per maand. Mag dit zo maar?!!!
Het slot heb ik uitgekozen gezien de functionaliteiten die er op zitten en dat er geen abonnement op zat en nu wordt er toch een abonnement door je strot gedrukt. ... Lees meer