to
door ton271143 Oct 8, 2004 om 10:13
Computers & telefonie

Wat moet ik doen?

Regelmatig verschijnt er bij mij onder in de balk "Er zijn ... updates gevonden" wat moet ik doen? ik ben een leek op computergebied.Ze zijn van Windows XP en dan denk ik het zal wel goed zijn en heb de "Updates" laten installeren.


Mijn vraag is dan : Is dat installeren nodig?Zo ja zijn daar kosten aan verbonden of is dat een service van Window?


 

372 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

th
door theone56 - Oct 8, 2004 om 10:58
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

Om je vraag te beantwoorden:


Ja, dat is zeker nodig. het gaat om updates van windows XP, die te maken hebben met beveiliging e.d., kortom, voor een goede en veilige werking van windows xp. Als je nog nooit geup-dated hebt, dan reken er maar op dat er heel wat updates zullen zijn. ( Service pack 2 e.d.). Er zijn geen kosten aan verbonden en volkomen te vertrouwen. Voor de servicepacks 1 en 2 is het nodig dat er een legale versie van windows XP op je pc staat ( dus geen kopie), anders krijg je wel problemen. Omdat het om grote bestanden gaat, hoop ik dat je een adsl-aansluiting hebt. heb je een telefoonaansluiting, laat het dan even weten. Dan kan je update beter uitzetten.


Theone56


 

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Oct 8, 2004 om 17:10
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

Windows update kunnen inderdaad geen kwaad dit zijn ook over het algemeen beveiligings updates (op deze manier worden lekken in windows gedicht, soms zitten er ook wat updates bij die wat dingen verbeteren, deze service kost niks en is gratis en wat beveiligingsupdates betreft zelfs noodzakelijk.



wat betreft het updaten wil je niet meer dat dit automatisch gebeurt nu worden de updates automatisch gedownload en moet je ze alleen nog instaleren (dit instaleren is inderdaad nodig) dan kan je dit naar wens aanpassen door met je rechtermuis knop op deze computer te klikken ga nu naar eigenschappen en ga vervolgens naar het tabblad automatische updates hier kan je als je dat wil de manier van updaten veranderen.


groeten tuinfreak

to
door ton271143 - Oct 8, 2004 om 17:12
10 Antwoorden / 21 Vragen
0

Hartelijk dank voor het gegeven antwoord.


Groetjes, Ton

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Op

Zonnepanelen

Wanneer door een brand de buurt vervuild is door rest deeltjes van de verbrande zonnepanelen wie betaald dan het opruimen daarvan iedereen of alleen de vervuiler. Lees meer

Franske1958
Franske1958 - Jul 6, 2024 om 08:24
Auto & vervoer

Verplichte rijhulp systemen?

Ik lees overal dat er een aantal nieuwe rijhulpsystemen verplicht gaan worden. Echter er zit er een bij waar ik hele grote vraagtekens bij zit, en dat is  rijstrook begeleiding.  Ik  moest gelijk denken aan dat recleme spotje uit 1992 van Centraal Beheer.   Google maar eens op op "even apeldoorn bellen egel"   en ziet zelf waarom een zelfsturende rijstrook geleiding geen goed idee is. Lees meer

ma
mauriceW73 - Jul 8, 2024 om 11:45
Huishouden & energie

Wat is de beste plaats voor een rookmelder en hoeveel per verdieping?

Is het aan te raden om op elke slaapkamer of vertrek een rookmelder te monteren en wat is de beste plaats aan het plafond?? Bij de deur ? In het midden?? Lees meer