ok
door okidoki Apr 7, 2004 om 22:09
Computers & telefonie

Wat moet ik doen met Fast-XS/Dutchweb?

Hallo allemaal,

Ik begin nerveus te worden. Fast-XS zegt dat alels goed gaat komen en Dutchweb stelt mij voor de keus om voor hun te tekenen (wat dan zou beteken dat ik twee contracten heb lopen) of dat mijn lijn wordt afgesloten.
Dutchweb heeft wel een hele goede aanbieding een hele duidelijke voorlichting. Beter dan de schriftelijke voorlichting van Fast-XS waar ik al een aantal dagen op zit te wachten. Kent iemand de voorwaarden van Fast-XS en kan iemand mij vertellen dat als Dutchweb de lijn afsluit ik dan ook echt van het Fast-XS abb. af kan of ben? Want stel nu dat Fast-XS gewoon achter de schermen gewoon een doorstart aan het maken is en een andere DSL-provider vind dan sta ik mooi te kijken met twee contracten.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Bedankt!

653 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Apr 16, 2004 om 13:12
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

niet nerveus worden, laten beide partijen dit maar uitvechten, je ziet het vanzelf wel wat er gebeurd, Ik heb al veel antwoorden gegeven op fast-xs vragen deze kun je allemaal nog nalezen door even achter het kassa logo fast-xs in te typen en op zoek te klikken de vetgedrukte tekst kun je aanklikken en zo nalezen, een klein overzicht vrijdag heeft dutchweb beslag laten leggen op fast-xs, zaterdag uitzending kassa meld de directeur van fast-xs dat er niets aan de hand is ze spannen wel dutchweb een proces aan voor het onrecht matig gebruik van de persoonsgegevens, dit is een kat en muis spellletje aan het worden zoals het er nu naar uitziet wordt het huidige pand van fast-xs waar beslag op is gelegd verkocht 14 april, maar fast-xs is druk bezig met de verhuizing naar een nieuw pand dus waarschijnlijk een herstart. zo een klein overzicht van de afgelopen dagen, wat je contract betreft dit loopt gewoon nog via fast-xs, ga dus even nog niet in zee met dutchweb betaal dus niets (dit kan altijd nog). aanstaande zaterdag wordt dit onderwerp vervolgt in de kassa uitzending, in de tussentijd kun je zelf nog even bijhouden hoe de zaak zich ontwikkelt ga hiervoor naar de volgende internetsites, http://fast-xs.nl http://dutchweb.nl http://incassotwente.nl groeten en vooral niet nerveus worden je kunt er toch niet veel aan veranderen.

ar
door ar - Apr 16, 2004 om 13:12
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo, het is http://www.incassobureautwente.nl/, kijk onder het item "verkopingen". Maar veel schiet je er niet mee op. Hoe kom je er bij dat het goed is om geen actie te ondernemen ? Dutchweb heeft aangeboden om de abonnementen tegen dezelfde prijs over te nemen. Dat geldt tot 12 april. Daarna moet je maar afwachten wat ze gaan doen. Fast-XS is op sterven na dood. Ik wil mijn ADSL behouden, dus ik ga tekenen voor DutchWeb. Mocht later blijken dat de zaken anders liggen dan DutchWeb ons voorhoudt, dan is dat toch ook weer aanvechtbaar. Voorlopig geeft het een boel rust.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Apr 16, 2004 om 13:12
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

ar ik zeg niet dat je geen actie moet ondernemen maar wel even op moet letten wat er aan de hand is, het is vind ik van dutch web ook niet zo correct om een ultimatum tot 12 april te stellen als je weet dat veel mensen komende week op vakantie zijn en zaterdag kassa uitgezonden wordt. de uitzending is zaterdag om 7 uur op 9 maart. dan heb je dusnog even de tijd. sorrie van die typefout ar

ar
door ar - Apr 16, 2004 om 13:12
5 Antwoorden / 1 Vragen
0

Zowel BBNed als het callcenter zijn duidelijk in hun antwoorden. Zie: http://82.199.142.221/forums/index.php?s=80ce85f1b710d42387565f9c215174ac&showtopic=298

Afgezien van het feit dat de werkwijze van DutchWeb naar de klant toe niet helemaal corect is zie ik geen reden om niet met DutchWeb in zee te gaan. Een doorstart van Fast-XS misschien ? Voor mij hoeft het niet.

s3
door s3v3r3 - Apr 16, 2004 om 13:12
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Misschien is het handig even de brief te lezen die de consumentenbond en HCC samen naar DutchWeb hebben gestuurd:
http://www.computerconsument.nl/artikelen/Fast-XS/hccconsumentenbond.htm

Ik zou nog even wachten met tekenen

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Apr 16, 2004 om 13:12
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

de consumentenbond en HCC ondernemen actie om te voorkomen dat fast-xs gebruikers vanaf 12 april zonder internet zitten. of dit lukt is nog niet bekend. ga ook even naar de fast-xs site voor het laatste nieuws.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer