an
door annemariel_1 May 30, 2006 om 07:58
Computers & telefonie

Webpagina voorbeeld in Word

Bij het bouwen van een website in Word krijg ik bij webpaginavoorbeeld slechts één frame te zien. Hoe kan ik dat veranderen zodat je de hele website kunt zien???

446 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 30, 2006 om 08:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

begin eerst eens met een echte html editor te gaan gebruiken, frontpage is erg handig, vooral voor mensen die word al kennen....

ve
door verwijderd - May 30, 2006 om 08:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hai Annemarie,


Waarom zou je dat willen, als je de betreffende file dubbel aan klikt en het is weggeschreven als *.htm of *.html dan opent deze zich vanzelf in IExplorer en dan kan je de hele website, die je gemaakt heb, zien.
Ook kan je met explorer de website opzoeken op je eigen computer, hij blijft dan lokaal en heeft verder niets met internet te maken.


Als je een grote website aan het bouwen bent neem dan inderdaad een echte designer Frontpage of Dreamweaver of zo want Word is alleen maar een editor net zoals het kladblok. Makkelijk om iets aan te passen.
Als je een website bouwt met Word dan moet je echt alle routines zelf maken en dit vraagt alleen maar veel meer tijd en je maakt makkelijk fouten. Achtergrondplaatjes en muziekje het is bijna niet te doen. Bij Frontpage moet je misschien het één en ander weghalen omdat dit overbodig is, het is wel veel snellen en secuurder.


Succes,
Hell-Rider

ve
door verwijderd - Sep 3, 2006 om 12:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

idd begin met een goed/echte html-editor. Deze opensource is een goede http://www.mozilla-nl.org/producten/nvu


Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Co
Cor0789 - Sep 15, 2024 om 16:38
Geldzaken & recht

Verhuurder weigert inzage servicekosten aan huurcommissie. Wat nu?

Een huurder van onze flat (66 woningen)  heeft huurcommissie ingeschakeld om te beoordelen of de onderliggende facturen van de servicekosten wel kloppen. 

De huurcommissie heeft een onderzoeksrapport geschreven en de servicekosten op 0 gezet omdat verhuurder ondanks herhaald verzoek weigert inzage in de facturen te geven. 

Zoals huismeesterkosten terwijl er geen huismeeste ... Lees meer