vleermuiswes
door vleermuiswes May 15, 2009 om 08:54
Computers & telefonie

Webwinkel Bol.com

Ik heb begin april een product besteld en betaald bij bol.com.
Na 1 week kreeg ik een mailtje van bol.com dat het product in backorder geplaatst is. een week verstreken en nog geen nieuws heb ik telefonisch contact met hun opgenomen. ze zouden contact opnemen met de leverancier wanneer het product geleverd wordt. Ik kreeg de volgende dag een reactie. ze vertelde mij dat irond week 20 het product weer leverbaar zou zijn. Ik heb meerdere malen op de website gekeken en ze bieden het product nogsteeds aan en levertijd 3-4 werkdagen. nu einde week 20 en nog geen reactie. Ik heb een mailtje gestuurd met het verzoek om een soortgelijk product te leveren. ookal is het product iets duurder dan wat ik besteld heb. ;
wat kan ik eisen of wat kan ik doen om het product toch te ontvangen?

annuleren van de opdracht ben ik ook niet voore, want dan duurt het zeker nog 6 weken voordat het geld terug op mijn rekening staat.

met vriendelijke groet vleermuiswesman



375 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - May 15, 2009 om 09:29
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Weinig aan te doen, het is overmacht voor Bol.com als hun leverancier niet uitlevert. Dat de site niet continue aangepast wordt is wel vervelend maar veele werk, gaat wel bij meerdere bedrijven niet helemaal zo als het zou moeten helaas.


Je kunt annuleren of wachten of zoals je zegt een ander artikel kiezen maar bel ze dan even ipv te mailen zou ik zeggen dan is het gelijk te regelen wellicht en dan weet je ook gelijk waaar je aan toe bent.


(Een volgend keer kun je wellicht beter kiezen voor achteraf betaling)


Succes,

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

pa
paulinarij - May 9, 2024 om 17:00
Voeding & gezondheid

Is botox gevaarlijk voor rimpels

Is botox voor rimpels ongevaarlijk en hebt het nadelen Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer