ball06
door ball06 Apr 14, 2007 om 18:44
Computers & telefonie

Windows 95 Plus!

Ik heb een probleem met Windows 95 Plus! Als ik Adobe Acrobat 4.0 open wil doen zegt hij dat Adobe nog moet worden geinstalleerd... Ik heb hem zelf al geintalleerd..... Soms zegt hij ook dat ik  de computer eerst moet herstarten voordat ik het kan gebruiken en weer en weer... wat is het probleem?

509 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

nowhere
door nowhere - Apr 14, 2007 om 18:50
127 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hey ball06, kap eens met je getrol en ga wat nuttigs doen?
 

ph
door phinder - Apr 14, 2007 om 20:00
433 Antwoorden / 4 Vragen
0

@nowhere,


tenzij jij iets weet wat ik niet weet ?!?!


Wat is het probleem ?
Vragensteller wil iets weten over een oude pc...


Phinder

ho
door hob - Apr 17, 2007 om 18:02
12 Antwoorden / 0 Vragen
0

gebruik het antivirus programma (Norton) en doe een gehele hardisk test (ook als er een extra harddisk zit ingebouwd bijvoorbeeld behalve station C: is er ook station D:). Hopelijk is Norton bijgewerkt via update anders wordt een mogelijke virus niet herkend. Denkt dus aan updaten. Wordt er geen virus gevonden, voert een schijfdefragmentatie uit door eerst een test te doen van alle schijfstations. Als defragmentatie nodig is, laat deze uitvoeren. Is het probleem met Adobe Reader 4.0 nog aanwezig, dan is er mogelijk 1 of meerdere bestanden van dit programma beschadigd. Doe dan een uninstallatie van dit programma door deze te verwijderen en dit programma opnieuw te installeren. Adobe 4.0 kan mogelijk geupdate worden naar versie 7.9 0f 8.0. Kijkt zelf op de website van Adobe Reader. Het beste verder.


Hob. 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer