metal
door metal Dec 20, 2004 om 12:50
Computers & telefonie

WMA bijgeluiden


<sCRIPT> window.open=NS_ActualOpen;
Als ik WMA bestanden maak (rip), dan krijg ik op m'n mp3-speler een raar bijgeluid te horen (ook met mp3 trouwens, maar dan iets minder). Ik heb al meerdere mp3-spelers geprobeerd, maar ze hebben het allemaal. Kan het aan mijn computer o.i.d. liggen? Ik heb een oud beestje: 500 Mhz, 192 RAM, maar wel met XP. Ik hoop dat iemand me kan helpen, want zo is het niet leuk meer.

534 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Dec 20, 2004 om 13:25
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo metal,


Om te kunnen beoordelen of het aan de mp3-speler ligt moet je eerst maar eens kijken of de mp3- en wma-bestanden goed zijn. Het beste doe je dat door deze bestanden op de PC af te spelen (met Windows mediaspeler of WinAmp oid) en er met een hoofdtelefoon naar te luisteren. Mocht het dan goed klinken dan ligt het dus aan de speler. Mochten ze op de PC ook slecht klinken, dan ligt het wellicht aan de manier waarop je ze geript hebt. Een te hoge of juist veel te lage samplefrekwentie geeft slechte resultaten. Experimenteer daar dan op de PC mee tot de kwaliteit goed is en zet ze dan pas over op de mp3-speler.


suc6, Freya

metal
door metal - Dec 22, 2004 om 12:48
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

De Wma-bestanden zijn goed, evenals de MP3-bestanden. Dat is het dus niet. Het zal wel aan de speler liggen: weg met dat ding!

freya
door freya - Dec 22, 2004 om 13:36
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Als je iets nieuws wilt aanschaffen kijk dan eerst eens op de site van www.kieskeurig.nl , je vindt daar allerlei reviews van gebruikers.


suc6, Freya

cy
door cyrix - Jan 2, 2005 om 13:57
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kijk even bij de fabrikant voor een firmware-update van de mp3 speler. Klinken de bestanden overgens op de pc wel goed? kies anders een hogere bitrate. (96 tot 128 kbps voor wma of 160-192 voor mp3)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer

El
Eline72 - Sep 27, 2024 om 10:37
Winkels & webshops

Webshop Salura

Hallo ik heb 6 september een spiegel besteld bij website Salura maar heb deze nooit ontvangen.  de site is nu ook niet meer bereikbaar. Ik had een track and tracé ontvangen en daar stond in dat de spiegel verzonden was vanuit China en in Nederland was aangekomen maar even later deed de track and trace het niet meer. Dit bedrijf zou in Amsterdam zitten en had alleen een website heb verschillende ... Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer