metal
door metal Dec 13, 2004 om 12:40
Computers & telefonie

Xiron mp3

Heb een Xiron mp3-speler van Blokker. Op zich een goed apparaat, ware het niet dat als de batterij half leeg is, er een heel vervelend geluid te horen is. En naarmate de batterij leger wordt, wordt het geluid steeds harder (het lijkt op een helikopter). Het geluid is bij WMA-files sterker aanwezig dan bij MP3tjes, maar ook daar is het hoorbaar. Heeft iemand anders dit ook? Dit is al de tweede speler die dit probleem heeft: ik heb hem al eens geruild.


Ik denk dat ik deze ook maar weer terugbreng en m'n geld terug vraag.

460 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Dec 13, 2004 om 12:49
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo metal,


Over deze speler zijn veel klachten, het kan natuurlijk niet normaal zijn dat deze tijdens het afspelen veel geluid produceert, dus wat dat betreft is het waarschijnlijk ook het beste om deze speler ook maar weer terug te brengen.


succes en groet tuinfreak

ve
door verwijderd - Dec 14, 2004 om 22:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit lijkt op een oscillerende voeding. Naarmate de batterij leeg raakt,
wordt de inwendige weerstand van de batterij vaak hoger en kan daardoor
oscillatie gaan optreden. Oplaadbare (NiMH) batterijen (accucellen)
werken misschien wel goed.



ve
door verwijderd - Dec 21, 2004 om 08:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ook met oplaadbare batterijen heb ik hetzelfde probleem. Trouwens, alkaline batterijen zijn 1,5 volt en NiMH batterijen 1,2 volt. Is dat altijd zo? Maar goed, alleen met een slinternieuwe alkaline batterij is het bijgeluid acceptabel. Dit is inmiddels de vierde mp3-speler die het heeft, dus ik begin het behoorlijk zat te worden. Ik lees nergens anders over dit probleem, ik kan toch niet de enige zijn die hier last van heeft?
<SCRIPT> window.open=NS_ActualOpen;

ve
door verwijderd - Dec 21, 2004 om 10:05
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo gsm, zoals je uit de overige ...tig topics hebt kunnen lezen is er met de Xiron MP3 speler van alles mis en jouw klacht kun je toevoegen aan de overige gebreken aan deze speler. Misschien dat er een enkele bofkont rondloopt die wel een goedwerkende MP3 speler heeft maar dat lijkt een uitzondering te zijn. Je kunt het beste maar proberen je geld terug te krijgen of een speler van een ander merk te krijgen, al dan niet met bijbetaling en als dat niet lukt is de keus of naar die bijgeluiden te blijven luisteren of dat ding in de vuilnisbak te mikken. Zonde van je geld, dat wel maar dat is het nu ook al. Sterkte - PML

ve
door verwijderd - Dec 21, 2004 om 10:06
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Excuses dit antwoord is voor metal en niet voor gsm. PML

ve
door verwijderd - Dec 21, 2004 om 11:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo metal,


gebruik eens de zoekfunctie op deze site en zoek op xiron, klachten genoeg als het niet lukt terugbrengen die speler.


groet tuinfreak

ve
door verwijderd - Dec 21, 2004 om 11:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@ PML,


bofkont in principe is metal ook al een aardig eind gekomen met de speler, voldoende verhalen van drivers niet te instaleren speler wordt niet herkend, speler doet het niet meer na 10 min voorgoed opgegeven etc. etc. een aantal maanden geleden dacht iedereen nog dat het aan je pc lag als het ding het niet deed ook xiron zelf bied al nieuwe drivers aan die heb ik er een paar al laten proberen was ook al geen succesvolle aktie, maar inmiddels weten we wel beter, Xiron = terug naar de winkelbrengen (op inderdaad die enkele bofkont na maar die kom je niet tegen op de kassasite.


groet tuinfreak


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer

El
Eline72 - Sep 27, 2024 om 10:37
Winkels & webshops

Webshop Salura

Hallo ik heb 6 september een spiegel besteld bij website Salura maar heb deze nooit ontvangen.  de site is nu ook niet meer bereikbaar. Ik had een track and tracé ontvangen en daar stond in dat de spiegel verzonden was vanuit China en in Nederland was aangekomen maar even later deed de track and trace het niet meer. Dit bedrijf zou in Amsterdam zitten en had alleen een website heb verschillende ... Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer