jh
door jhkremer Jan 4, 2006 om 11:21
Elektronica & tv

Dvd speler

mijn dvd spelerbegint goed


na enkele minuten begint hij blokjes te vormen en houd er mee op


waar kan dat aan liggen???


b.v.d

313 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hutch
door hutch - Jan 4, 2006 om 15:16
4515 Antwoorden / 29 Vragen
0

Hallo JHKremer,


gebruikt u soms illegale of zelf gebrande dvd's? Zo niet, dan is het mogelijk dat het apparaat zelf defect is. Dit komt euvel mij namelijk bekend voor, had een kennis van mij ook en bleek het (nieuwe) apparaat al defect te zijn.


Als dit apparaat dit ook doet bij legale dvd's, zou ik dit apparaat toch maar eens na laten kijken indien deze nog in de garantieperiode zit.


Zit deze niet meer in de garantieperiode, dan kunt u beter nagaan of het financieel nog rendabel is om dit apparaat te laten repareren.


Een reparatie kost al gauw meer dan 50 euro en voor minder heb je al een nieuw apparaat, tenzij het om een duur apparaat gaat van een bekend merk.


Succes, Hutch.

technifreak
door technifreak - Jan 4, 2006 om 22:46
142 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste jhkremer,
Volgens mijn komt dit mij bekend voor?
Ik had 2 jaar na de aanschaf een speler ook dat probleem. Deze speelde wel gewoon CD's af. De speler die ik had, had geen loopwerk van de fabrikant die op de buitenkant stond vermeld.  
In mijn geval is die 2 keer na garantieperiode ter reparatie aangeboden. De eerste keer  kreeg ik de speler kreeg ik de speler terug met een nieuw loopwerk(loader). Deze reparatie koste mij 99 Euro. Na het spelen van de 2e DVD, kreeg ik weer hetzelfde probleem. Toen hebben ze kostenloos de servo-ic vervangen. Beide reparaties zijn volgens de verstrekte informatie beiden uitgevoerd door de TD van de winkelketen waar ik de speler gekocht had. De eerste keer was de speler wel onderzocht door het door de fabrikant erkende Service Centrum.

De kosten voor de (eerste) reparatie werden niet vergoed.
Laat de speler  in ieder geval dus maar onderzoeken.
Mocht je meer willlen weten over hoe je het beste kan handelen kan iemand anders op dit forum je wel vertellen.

Veel succes




sa
door sanendra - Jan 12, 2006 om 15:02
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Heb ik ook gehad. Dit hoeft niet perse aan het feit te liggen als je gekopieerde DVD's gebruikt, want dat moeten de huidige spelers wel aan kunnen. Bij mij gebeurde dit bij DVD's waar ik een zelfgemaakt label op had geplakt. Als de DVD warm wordt dan heeft de lijmlaag een negatief effect op de DVD en dan krijg je geblokt beeld.


Mijn advies: Maakt een nieuwe kopie en schrijf met een speciale stift op de DVD de titel en gebruik geen stickers.


Mocht dit niet het probleem zijn, dan zal het waarschijnlijk aan de speler liggen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer