wj
door wjh Mar 18, 2007 om 17:01
Elektronica & tv

Ervaring met de draadloze HIFI-set WACS7000/12 van Philips

Wil een draadloze HIFI-set aanschaffen en ben via het internet gekomen op de WACS 7000/12 van Philips.


Helaas kan ik weinig beoordelingen vinden van mensen die dit apparaat hebben aangeschaft of er anderszins ervaring mee hebben.


Wie o wie wil zijn ervaring met dit apparaat met mij delen ?Gaarne jullie respons.

880 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

movieman
door movieman - Mar 18, 2007 om 18:03
180 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Ik ben geen voorstander van "all-in-one" apparatuur. Als er iets stuk gaat, ben je het hele apparaat kwijt voor eventuele reparatie. Verder zijn die dingen zeer lastig of zelfs niet te repareren. Dit i.v.m. het feit dat de interne elektronica voor het grootste gedeelte uit zogenaamde SMD-techniek bestaat (zeer klein en haast onmogelijk om te solderen). Het is altijd beter om losse apparaten te kopen...


Ik heb gelezen dat er een harde schijf in het ding zit. Een HDD krijgt in de loop der tijd last van slijtage en gaat dus redelijk snel stuk terwijl de rest nog gewoon blijft werken.


Het probleem met (goedkope) Philips-apparatuur is dat ze geen lang leven heeft. Het forum staat overvol met klachten. Ik heb in het verleden altijd Philips gekocht omdat het degelijk was maar die tijden zijn helaas voorbij. De "veel voor weinig" politiek heeft de kwaliteit en service van Philips geen goed gedaan.


Ik weet niet hoeveel geld je ter beschikking hebt, maar ik zou iets meer uitgeven en eens kijken naar merken als Pioneer, Kenwood, Marantz, Denon, en nog een paar. Betrouwbaar en betaalbaar. Maar koop vooral GEEN Sharp, Samsung, Daewoo, LG, Medion, en nog wat van die Koreaanse en Taiwanese zooi.


Laat je goed informeren bij een speciaalzaak en laat winkels als It's, MediaMarkt, Epert, Kijkshop, enz. links liggen want die willen alleen maar verkopen!


De keuze ligt uiteraard bij jezelf...


Groetjes. ;-)

wj
door wjh - Mar 19, 2007 om 11:32
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bedankt voor de tips Movieman.


Wist niet dat Philips zo laag op de ladder stond. Zal de sites van de betere merken afstruinen om te zien of ze een draadloos systeem in hun assortiment hebben.


Groetjes


 

bi
door biosbart - Sep 14, 2007 om 16:23
9 Antwoorden / 10 Vragen
0

 Gewoon nooit aan draadloos beginnen.

Dat blijft gevoelig voor storingen en verlies aan dynamiek.

 Ik ben echt geen pietje precies als het op hifi aankomt. Ik koop
altijd het goedkoopste voor de beste kwaliteit mogelijk, maar
waar  je nooit op moet bezuinigen zijn de boxen.



Gewoon draden wegwerken achter de plinten. Rotklusje voor een
regenachtige dag, maar dan heb je tenminste ook wat aan je nieuw
aangeschafte apparatuur. Waarom honderden euros betalen als je het
geluid toch niet eruit laat komen door minder goede speakers.





brynnar
door brynnar - Sep 14, 2007 om 16:37
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Hallo Biosbart,


Van harte welkom! De vraag is echter al wat gedateerd en de vraagsteller heeft waarschijnlijk inmiddels wel een keuze gemaakt.


Mvgr - B

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

anita555
anita555 - Sep 29, 2024 om 19:46
Vrije tijd & tuin
Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Ik heb op mijn balkon een prachtige coleuspant in een pot die steeds meer bloemetjes krijgt. De plant is een siernetel. Zo langzamerhand word de pot een beetje te klein, en vraag ik me af of het geen kwaad kan om een bloeiende plant over te potten 

Lees meer