ag
door agnesnico Jun 3, 2008 om 19:37
Elektronica & tv

Foto wel op memory card maar niet op pc

ik heb een canon eos 20 d heb fotos gemaakt  wil ze op pc zetten en nu gaat er maar een deel op maar een stuk of 8 kan ik alleen op de camera zien als ik de kaart in de pc doe is het precies hetzelfde   ik mis dan weer die 8 fotos   hoe kan dat? kan iemand mij daarmee helpen?

1631 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

poltol
door poltol - Jun 3, 2008 om 21:17
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,


Waarschijnlijk staan die foto's op het interne geheugen van het toestel en niet op de kaart. Probeer het toestel eens uit te laden via een vaste kabel die bij het toestel hoort. Wellicht dat u dan wel alle foto's over gezet krijgt.


Succes, poltol

poltol
door poltol - Jun 3, 2008 om 21:25
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

En ..........


Als ze dus op/in het toestel staan en u heeft ze eruit gekregen dan even de instelling op het toestel zo zetten dat er alleen maar foto's op de SD card gezet moeten worden. Hoe dat moet leest u in de gebruiksaanwijzing.


Vr.gr. poltol

labswans
door labswans - Jun 3, 2008 om 22:16
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

Het heeft te maken dat de kaartlezer die u gebruikt in de computer de grote SD kaart ( waarschijnlijk 2 GB of groter niet geheel kan lezen )


U moet de foto's eraf halen via de bijgeleverde usb kabel of fire wire kabel. Daarmee haalt u ze direct van de camera af.


Het lukt nooit om de SD kaart in te lezen via de kaartlezer van de pc zelf.


U weet nu waar u aan toe bent. Er zijn geen andere mogelijkheden dan ik al aangaf. Het moet via d camera zelf om de foto's eraf te halen.


groetjes ,labswans

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer