gr
door greettamara Mar 11, 2006 om 19:26
Elektronica & tv

Gebeld worden door mensen die wat willen verkopen via telefoon

Hoe zit het dan met een geheime telefoonnummer.


Wij hebben een geheimnummer maar we worden ook door deze mensen lastig gevallen. en als we hun vragen hoe ze aan die nummer komen zeggen ze dit krijgen we via de computer en daar staat er niet achter of het een geheim nummer is of niet. want ze kunnen de nummers niet zien zeggen ze.


DUS IK VIND DAT DE KPN OF DE ANDERE TEFOON MAATSCHAPPIJEN HET NIET TOE STAAN DAT HET GEBEURD WANT HET IS EEN INBREUK OP JE PRIVICIE VIND IK.

396 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mi
door mistermac - Mar 14, 2006 om 12:32
18 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het mag jammer genoeg wel, KPN heeft nog niet al te lang geleden een draai om de oren gehad van de OPTA of de rechter, omdat ze weigerden geheime nummers af te staan voor commerciele doeleinden. De Call Centers krijgen de persoonsgegevens er niet bij.


Je zou je kunnen aanmelden bij infofilter, elk zich zelf respecterende Call Center die volgens de gedragsrichtijnen werkt controleert eerst in het infofilter heet telefoonnummer wat ze willen bellen. Sta je in het infofilter zou is dat het teken dat jij niet benaderd wilt worden en zullen zij jouw dan ook niet bellen.


Doen ze het wel dan hang je toch op en als het je beter laat voelen, dan foeter je ze eerst maar uit. Ik deel je ergernis.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer