gw
door gwoutersen Apr 17, 2006 om 09:06
Elektronica & tv

Heb Oxxio er nieuwe diensten bij?

Ja, ja. Nadat ze d'r naam enkele malen hebben verandert en alleen maar stroom en gas leverde zijn ze nu ook al actief bezig met handel in overjarige eindafrekeningen, standaart antwoordbrieven en mails, en voor enkele jaren het geheel rentevrij te hoog ingeschatte voorschotbedrag voor u te bewaren. Het voordeel is dat zij heel goedkoop groter kunnen groeien en u uw geld niet onnodig hoef op te potten of op te maken. Het enige waar ze nog even op moeten letten is de DTe. Maar die waakhond kan niet bijten, die blaft alleen maar heel erg zachtjes en laten het gewoon doorgaan. Mooi he? Als u ook nog wat van die Oxxio diensten te binnen schieten, kan u ze hier geust melden. Veel dank voor uw aandacht.  

330 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

johandv
door johandv - Apr 17, 2006 om 15:00
94 Antwoorden / 4 Vragen
0
johandv
door johandv - Apr 17, 2006 om 17:07
94 Antwoorden / 4 Vragen
0

wat is uw VRAAG? dit is geen FORUM!  Overigens: een cursus goed nederlands schrijven kan ik u aanbevelen.

gw
door gwoutersen - Apr 18, 2006 om 19:19
17 Antwoorden / 5 Vragen
0

Ja dit is een vraag beste johandv. Ik ben met m'n 89 jarige leeftijd al 76 jaar van school af. toen ik in 1930 van school kwam betekende een ? (vraagteken) een vraag. Dat is nu toch nog zo? Of moet ik daar opnieuw voor naar school? In iedergeval veel dank voor je begrip, medeleven en hartelijkheid. Laat Oxxio alle klanten maar blijven bedonderen, medebegrip van mensen als jij vind je zo toch niet. Als je al 29 maanden wacht op het tegoed van je eindafrekening van 2003 en je krijg te lezen "Het zou goed zijn als u eens 'n cursus nederlands gaan leren" dan besef ik, dat je mensen als jij alleen maar kan boeien met een onderwerp waar taalfouten in sluipen. Bedankt voor je aandacht.    

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer