re
door reginald_1 Aug 17, 2006 om 20:42
Elektronica & tv

MP3 spelers met radio

Ik overweeg om een MP3 speler met radio te kopen. Bij sommige spelers staat dat de koptelefoon als antenne gebruikt wordt. Weet iemand of alle koptelefoons op zo'n speler werken als antenne, of alleen degene die bij zo'n speler worden meegeleverd? De gewone in-ear koptelefoons blijven bij mij namelijk niet goed zitten, zeker niet bij sporten.

631 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

technifreak
door technifreak - Aug 17, 2006 om 21:18
142 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste reginald,
Bij bijna alle walkmans en portable MP3 spelers die voorzien zijn van een ingebouwde FM ontvanger, wordt het snoer van de hoofdtelefoon gebruikt als antenne. Het maakt hierbij niet uit welk soort (in-ear) hoofdtelefoon er op aangesloten is. De meeste (in-ear) hoofdtelefoons hebben een snoer dat ongeveer 1 meter lang. Snoeren die veel langer zijn dan 1 meter, kunnen problemen zorgen voor een minder goede ontvangst.  


ka
door kassavr - Aug 18, 2006 om 14:52
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Reginald,


De wat bere MP3 spelers met radio hebben het probleem niet dat je afhankelijk bent van het oortelefoonsnoer als antenne. Als de radio in de speler zelf zit ingebouwd en de antenne ook in de speler zit dan kun je elke oortelefoon erbij kopen die je zelf prettig vindt. Ikzelf heb een MP3 spoeler van Mycom waarvan ik onlangs de oortelefoon heb vervangen door een Sony. Geen enkel probleem. Wel even bij de winkel vragen dus. Succes!


 


 


 

pr
door pruim - Aug 18, 2006 om 15:39
4 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik heb de standaard in-ear koptelefoon door een portable on-ear koptelefoon (sennheiser PX100)  het geluid van de MP3's is zeer sterk verbeterd, maar de ontvangst van de radio is slechter geworden, ik ontvang nu hooguit 1 radiozender zonder al te veel ruis.
PS. ik heb een Creative ZEN micro MP3 speler



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Op

Zonnepanelen

Wanneer door een brand de buurt vervuild is door rest deeltjes van de verbrande zonnepanelen wie betaald dan het opruimen daarvan iedereen of alleen de vervuiler. Lees meer

Franske1958
Franske1958 - Jul 6, 2024 om 08:24
Auto & vervoer

Verplichte rijhulp systemen?

Ik lees overal dat er een aantal nieuwe rijhulpsystemen verplicht gaan worden. Echter er zit er een bij waar ik hele grote vraagtekens bij zit, en dat is  rijstrook begeleiding.  Ik  moest gelijk denken aan dat recleme spotje uit 1992 van Centraal Beheer.   Google maar eens op op "even apeldoorn bellen egel"   en ziet zelf waarom een zelfsturende rijstrook geleiding geen goed idee is. Lees meer

ma
mauriceW73 - Jul 8, 2024 om 11:45
Huishouden & energie

Wat is de beste plaats voor een rookmelder en hoeveel per verdieping?

Is het aan te raden om op elke slaapkamer of vertrek een rookmelder te monteren en wat is de beste plaats aan het plafond?? Bij de deur ? In het midden?? Lees meer